📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 4165
« Wróć do forum  •  5 post(ów) w temacie
Post #1 20 Feb 2006, 18:54
Imię: Tredas
Rasa: Elf
Klasa: Łowca
Waga: 76kg
Wzrost: 180cm
Oczy: Niewinne

Charakter:
Tredas jest dobrym elfem, ale do czasu kiedy spotka na swojej drodze zdrajcę, przestępcę,mordercę itp. Wtedy ogarnia go szał, który zapewne odziedziczył po ojcu.
Nie lubi długich rozmów, poluje na osobności, trudno zdobyć jego zaufanie. Jest nidostępny. Do wiosek wstępuje tylko wtedy jak trzegoś potrzebuje. Podróżnik.

Historia:
Toor bardzo kochał Riszę, ale ta wachała się co do niego, ponieważ był on znany z tego, że nie nawidził dzieci i wykorzystywał każdą okazję żeby to pokazać.
Ale po długich naleganiach Risza zgodziła się z nim być. Nigdy nie rozmawiali o dzieciach, ale stało się zaszła w ciążę. Zgodnie postanowili, że zabiją dziecko jak tylko się urodzi. Risza tego nie chciała, ale bała się sprzeciwić Torowi.
Pewnego dnia narodził się Tredas. Toor chciał mieć pewność że dziecko nie przeżyje i postanowił je utopić, ale Risza, opamiętała się i chciała go powstrzymać. Toor wpadł w szał i zabił ją, następnie ruszył z dzieckiem w stronę jeziora, które znajdowało się nieopodal w lesie.
Kiedy już tam dotarł poczuł, że ktoś lub coś go obserwuje... Nagle z ciemności wyłonił się Troll. Toor był bardzo dobrym wojownikiem, i bez problemu poradziłby sobie z Trolem, ale nie miał przy sobie żadnej broni. Toor porzucił dziecko i uciekł.
Troll pobiegł za nim i nie zauważył dziecka. Tredas był skazany na śmierć, nie umiał nawet chodzić. Leżał wśród drzew 2 dni, był bliski śmierci. Ale to nie był koniec naszego bohatera. Szczęście chciało, że nieopodal polował Jesty, elf łowca. Zauważył dziecko i wziął je do swojej chatki. Wychowywał je jak własnego syna i wiele go nauczył. Pewnego dnia postanowił wziążć Tredasa na polowanie. Kiedy tropili zwierzynę, natknęli się na Toora. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie to, że Tredas miał na sobie naszyjnik, zrobiła dla niego jego matka. Toor rozpoznał w nim syna i rzucił się na niego, ale Jesty powstrzymał go przyjmując na sibie śmiertelny sios. Tredas zdążył zbiec.
Od tej pory szukał człowieka, który zabił jego przybranego ojca, aby zemścić się na nim. Jednak ten zaginął i po latach poszukiwań Tredas nie wiedział co ze sobą zrobić.
Zaczą podróżować po świecie walcząs z siłami zła, aby w ten sposób pomścić śmierć Jesty.

Chciałbym dodać że jestem początkujący. Grałem w WoW'a kilka dni
i bardzo zżyłem się z jej światem..
Post #2 20 Feb 2006, 21:26
HAHAHAHA a to dobre... Widać że jesteś początkującym graczem w wow'a i żę nie potrafisz sie w czuć.... Poczytaj sobie inne opiski i porównaj je z tą twoją wypociną... Opis za krótki, chociaż mógłbyś to łatwo rozpisać, ale pewnie nie masz na to czasu. Wg mnie nie wczujesz sie dobrze w postać... ale główna ocena nie zależy odemnie.... Aha nie wiem czy wiesz ale nie ma miejsc dla elfów pip i innych takich postaci... serwer jest juz przepelniony takimi postaciami(niestety....)
Post #3 21 Feb 2006, 12:39
Hmmmm wydaje mi się, że się starałeś, ale zwyczajnie Ci nie wyszło. Najwyraźniej pisanie nie jest Twoją mocną stroną. Ten serwer nie jest dla początkujących. Źle byś się tutaj czuł i naraził na wiele przykrości, jako że litość to niezaznajomionych ze światem dawno została sta wykorzeniona. Do tego zapewne psuł byś grę nam nieodpowiednim zachowaniem, tudzież wczuciem w postać. Poszukaj sobie miejsca gdzie indziej.
No i elfów już nie przyjmują.
Post #4 21 Feb 2006, 12:51
Hm... Oryginalna historia chociaż niestety słabo napisana. Sporo powtórzeń i błędów stylistycznych. Wątpię żebyś został przyjęty z takim opisem.

Moja rada: Napisz jeszcze raz wykorzystując fabułę, rozwiń ją i nie spiesz się- to podstawa. Może coś z tego wyjdzie 😊
Post #5 23 Feb 2006, 14:12
Warning: mysql_connect(): Access denied for user

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026