|
Post #1
21 Feb 2006, 14:42
Blink to normalny czar maga ktory daje mu mozliwosc wspinania sie pod górki, jednak nie wiedziałem że ma takie mozliwości 😮 🤔
Moi drodzy czarem Blink zwykły mag wbije sie do każdej miejscówki Gildii pod każda górke ale i przez każdą tzw. "niewidzialną ściane" (tworzoną przez programistów) 🤔 Dzięki niemu zastałem w miejscówce mojej gildii maga który kradł sadzonki 😠 🤔 Ale że był zaprzyjaźniony z pewnym gościem z naszej gildii to mu sie nie oberwało 😐 (co nie zmienia faktu ze blinkiem wejdziesz wszędzie !) Dlatego apeluje abyście poparli mnie w akcji wyłączenia z obiegu tego owego czaru... Mój plan wygląda nastepująco, usuwamy go od wszystkich mage trainerów a wszyscy magowie muszą dobrowolnie poddac się do jego oduczenia inaczej spotka ich kara... Chyba że da się go wyłączyc jakoś inaczej... Czekam na propozycje 🙂 |
|
Post #2
21 Feb 2006, 15:21
Ja sie z tym nie zgodze jest to czar maga i tyle. Ma taka mozliwosc i trzeba to docenic. I tak duzo magow nie ma. Do miejscowki wkradal sie kiedys Lorak i z czasem zaprzestal 😛 Ogolnie miejscowka miala byc z zalozenia miejscem dla danej gildi ale nie miala byc obwarowana setkami przeszkod itd...
|
|
Post #3
21 Feb 2006, 18:33
No tak ale potem nikgo nie ma w miejsowce wracasz a tu jakis mag campi na roslinkach/sadzonkach etc. To jest bez sensu...
|
|
Post #4
21 Feb 2006, 19:27
QUOTE(Versus @ Feb 21 2006, 07:33 PM) No tak ale potem nikgo nie ma w miejsowce wracasz a tu jakis mag campi na roslinkach/sadzonkach etc. To jest bez sensu... [right][snapback]10711[/snapback][/right] Mozna ustalic, ze nie wolno i dac info za lamanie bedzie ban 😊 wtedy ludzie raczej beda uwazac aby nie wlazic i tyle 😛 |
|
Post #5
21 Feb 2006, 23:22
to wlezie w nocy albo jak nikogo nie bedzie.. kiedys moze go przylapie ale do tego czasu nakradnie ostro...
|
|
Post #6
24 Feb 2006, 14:45
dla mnie ROSLINKI dla gildi sa bez sensu i MINERALY.. nie powinno tego byc.. bo gildie beda miec przewage... i dostep do gildi bedzie po to aby tylko sobie profesje rozwijac bez zmudnego latania po landach...
chyba ze oczywiscie gildia sie w tym specjalizuje... ale zupelnie inna nazwa jest wiec troche przesadzone to... proponuje przesadzic te roslinki! |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |