📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Ban za tankowanie expem i używanie speedhacka
« Wróć do forum  •  24 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #11 21 Feb 2006, 22:43
To już któryś raz czytam, jak obiecuje poprawę. Pa, pa...
Post #12 21 Feb 2006, 22:48
IPKISS no przecierz to jest moje pierwsze powazne wykorczenie..... wez potraktuj mnie ulgowo...... blagam
Post #13 21 Feb 2006, 23:20
kahem nei jest pierwsze...wiadomo o co chodzi... a co do speeda - sam sie kolega przyznal do speedhacka... mowilem ze wiem czego uzywal ^^
Post #14 22 Feb 2006, 07:16
Ja uważam, że ban jest jednyną odpowiednią formą kary. I nie ma tu nic do rzeczy kto i le gra i kto kogo będzie leczył. Takie tłumaczenie wyprowadza mnie z równowagi! Są ważniejsze założenia tego serwera niż męczenie bossów! Pogadasz troche ze słabszymi i mniej czitującymi sobami, zobaczysz co to RPG i do tego czasu jakiś kapłan nabije dość lvl żeby z Tobą cośtam ubić.... Pamiętam jeszcze z 1.5.*, że Zibi to był taki hardcorowiec, że z tamtąd nie wychodził 😛

No i uznanie dla Toma. Nie ma litości ani dla starych, ani dla nowych - tak powinno być!
KEt
Post #15 22 Feb 2006, 14:38
QUOTE(Kubson @ Feb 21 2006, 11:48 PM)
IPKISS no przecierz to jest moje pierwsze powazne wykorczenie..... wez potraktuj mnie ulgowo...... blagam
[right][snapback]10736[/snapback][/right]

to moze ja sie doloze, w sumie to bylam najpierw za wywaleniem z gildii ( ludy z GoL wiedza o co chodzi )

a co do wywalenia z serwera, mimo moich usilnych prosb wkrecenia tego osobnika w "klimat" gry niestety nie udalo mi sie to wrecz tlumaczyl sie ze "dawno nie gral" , jednak po paru tygodniach gry to sie wogole nie zmienilo ? wniosek? NIEREFORMOWALNOSC , dziekuje za uwage 😀
Post #16 22 Feb 2006, 14:56
Ket zjawila sie na chwile i odrazu groza zawialo 😛 . Ale dobrze, moze to przypomni niektorym, ze odwieczne zlo (dobro 😛 ) czuwa i nigdy nie odpuszcza...
Post #17 22 Feb 2006, 19:57
BH..... 😎 PerBan: D
Post #18 23 Feb 2006, 01:31
Ja mysle ze sposob obrony zaprezentowany przez urzytkownika "Darth23" - a zwlaszcza fragment o leczeniu na bossach - powinien spowodowac nastawienie sie na niego czujnych oczu klimatycznych graczy z przymierza (bo domyslam sie ze gra on w przymierzu) :].
Post #19 23 Feb 2006, 08:54
Oj dużo by tu screenów się pojawiło... ale co z tego?
http://wow.page4u.pl/index.php?showtopic=3707&st=0 - post numer 20
I jaki tego skutek? Jededn nieklimatyczny gracz broni drugiego nieklimatycznego gracza nieklimatycznymi argumentami...
Post #20 23 Feb 2006, 09:50
ja proponuje ban tymczasowy na miecha kasacje postaci i hmmm ograniczenie w zdobywaniu lvli np zeby mu 2 razy wolniej przybywalo 😀 i zemby nie mogl miec wiecej niz 30 lvl do odwolania

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026