📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 4179
« Wróć do forum  •  8 post(ów) w temacie
Post #1 21 Feb 2006, 20:40
Imię: Sith
Rasa: Nieumarły
Wzrost: 180 cm
Waga: 65 kg
Profesja: Wojownik
Wygląd: Wygląd jego niezgbyt przyjemny dla ludzkiego oka, rozkładające sięciało, to resztki mięśni rozciągnięte na bielejących kościach. Jest przeciętnego wzrostu, żółte ślepia biją taką nienawiściąi żądzą walki do wszystkiego co żywe. długie zszażałe i brudne od cm,entarnej ziemi opadają na coś co kiedyś było silnymi ramionami, kóre pozawalały na noszenie ciężkiego oręża. Coś co kiedyś było pełną życia skórą, jest dziś jak by wyrytym szramami płutnem opiewającym sylwetke bohatera.

Bohater ten należy do opanowanych i przepełnionych wiedzą, charakeryzje go powaga. Wyzwana pozwalaja mu sięrozwijać i sprawiająmu przyjemność. Walka pozawala mu trwać i wzmacnia jego potęgę.

To co śmiertelni zwą końcem życia.
Kiedy byłem jeszcze plugawym orzywieńcem, pałałem nienawiściądo hord. Śmierć postawiła przedemną drogę, dopiero ona otworzyłą mi oczy. A nienawiść dała siłę by stać sienieumarłym, roznoszącym zaraze, śmierć i odór siarki po plugawym świecie żywych. Kiedy ramię w ramięrazem z moim odziałem zwalczałem nieumarłychzostałem zdradzony i opuszczony, moi przyjaciele wydali mnie na zgube, w szpony istot które dały mi nowe życie. Przeżyłem ogromne męczarnie. Więziono mnie w lochach czarnej cytadeli, przepełnionej plugastwem i okropieństwami obleśnymi dla oczu człowieka. Ciężko ranny trafiłem do dołu ofiarnego, lecz żądza zemsty, nienawiść trawiąca moje serce nie pozwoliła mi na przemiane w cień. Stałęm sięwojownikiem, Dumnie chlubiącym sięprzynależnościado przeklętej przez ludzkość hordy. Stałem się Sithem. Potężnym wojownikiem. Teraz mam pewność że dokona się moja zemsta. Dopiero wdedy pozwole aby moje kosci do cna zbielały na polu walki ogryzione przez ptactwo z resztek człowieczeństwa. Lecz zanim to nastąpi zamierzam niszczyć, zabijać i podbijać nowe terytoria dla króla Lisza. Przedewszystkim pragne zemsty, cierpienia i upokorzenia wobec zdrdzieckich ludzi, którzy i tak skazani są na zagłade. Jestem już od dawna wprawionym wojownikiem, wykazałem się wielkim zaangażowaniem w żeź ludzi w Kalimdorze. Pokonałem wielu bohaterów i wojowników. Najbardzie lubie rozprawiać sięz elfami, są bowiem takie delikatne i kruche, a ich ciałami żywią się ghule, jak na bardzo prymitywne stworzenia potrafią decenić dobry posiłek. Bardzo licze na kolejną misje, która okryje mnie chwałą godną nieumarłego.
hotshot
Post #2 21 Feb 2006, 20:49
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
Post #3 21 Feb 2006, 20:52
Popraw imię i błędy w tekście (zatrzęsienie!). Obecnie byłbym na nie, ale może jak to poprawisz, to coś z tego będzie.
Post #4 22 Feb 2006, 16:42
Powiem tak…robisz dramatyczne błędy. Stary jest takie coś jak WORD. On je sprawdzi jak wrzucisz tam swój takt. 😊
A skoro mowa o tekście… mało i jeszcze raz mało. To jest chyba wprowadzenie do twojego prawdziwego opowiadania 😊

popraw to 😊
Post #5 22 Feb 2006, 16:46
Stałem się Sithem

Ty, może SithLordem? No, no, pomysłowe, nie powiem. Tobie chyba sie światy pomyliły, bo cały opis nie był zły, ale te końcowe zdania pokazują go jakby to było wzięte prosto ze Star Wars- czyli krótka historia Jedi, który przeszedł na ciemną stronę mocy... 😀
Post #6 22 Feb 2006, 16:54
??? Przeciez to kicha!!! Moze to tylko moje zdanie ale taki opis nawet nie powinien sie znajdowac na forum!! W regulaminie pisze wyraźnie... co najmniej 50 linijek historii. Dla mnie KUPA!! Pomijając to co inni napisali i tak jest kupa...
Post #7 22 Feb 2006, 19:28
Imie niezgodne z regulaminem. Dalej nie czytam...
Post #8 23 Feb 2006, 14:37
Warning: mysql_connect(): Access denied for user

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026