📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Skarga na postać za nieklimatyczne imię
« Wróć do forum  •  18 post(ów) w temacie 1 2
Anonim
Post #1 22 Feb 2006, 12:07
powod: imie postaci, ktore jest nieklimatyczne

na tego pana juz byla zwracana uwaga adminow, ale widac bez skargi nie ruszy...
Post #2 22 Feb 2006, 12:42
Nie masz odwagi powidziec mi tego wprost? (Anonim?) Rozmawialem z adminami na ten temat. Jesli masz jakies watpliwosci trzeba bylo postawic mi piwko i bym Ci w grze opowidzial o moim imieniu.... juz tak zrobilo pare osob... 😛

(acha, zapomnialbym, nie jestem elfem, nie wiem, skad sie to wzielo.... 😊 )
hotshot
Post #3 22 Feb 2006, 12:56
QUOTE(KEt @ Dec 16 2005, 05:46 PM)
zmien imie postaci bo jak cie z takm na serwie dorwe to nie dam ci zyc....

najwidoczniej nawet nie czytasz komentarzy pod wlasnymi opisami :P
Post #4 22 Feb 2006, 13:05
Z chęcią bym się z tobą na piwo umówił ale gram w hordzie 😀 . A co do tego imienia no to widzisz że Ket już cię upomniała mogłeś zmienić przed stworzeniem postaci. Zręsztą jesteś w takiej samej sytuacji jak MARIO który chciał sobie zmienić ale nie wiedział jakie jest klimatowe 😂 . Ty mam nadzieje że wiesz 😀 . Pozdrawiam.
Post #5 22 Feb 2006, 13:09
Gdy pisalem opis, nie mozna bylo jeszcze komentowac prac... Skontaktowalem sie z KEt pare dni po tym jak zobaczylem ten komentarz.. W koncu stwierdizla, ze "juz sie przyzwyczaile i jej to nie przeszkadza" hehe, wiec myslalem, ze sprawa zalatwiona.. coz , widze, ze moje imie drazni ludzi.... pomysle nad jego zmiana, ale to trudna sprawa...

EDIT: (napisze w offtopic'u historie mojego imienia)
KEt
Post #6 22 Feb 2006, 14:31
QUOTE(nexciek @ Feb 22 2006, 02:09 PM)
Gdy pisalem opis, nie mozna bylo jeszcze komentowac prac...  Skontaktowalem sie z KEt pare dni po tym jak zobaczylem ten komentarz..  W koncu stwierdizla, ze "juz sie przyzwyczaile i jej to nie przeszkadza" hehe, wiec myslalem, ze sprawa zalatwiona.. coz  , widze, ze moje imie drazni ludzi.... pomysle nad jego zmiana, ale to trudna sprawa...
EDIT: (napisze w offtopic'u historie mojego imienia)
[right][snapback]10765[/snapback][/right]

no no teraz bedzie ze to przeze mnie nadal uzywasz tego imienia, powiedzialam, ze nie bede ci robic z tego powodu problemow, POKI KTOS Z GRACZY NIE ZWROCI CI UWAGI , nexciek zapraszam do Gareona ( ewentualnie Ipkissa jezeli ten pierwszy nie bedzie mogl - 😀 ) w celu zmiany imienia postaci

a za przekrecanie tego co mowie ostrzezenie
Post #7 22 Feb 2006, 14:33
No to sprawa zakonczona...
Post #8 22 Feb 2006, 14:59
no no teraz bedzie ze to przeze mnie nadal uzywasz tego imienia, powiedzialam, ze nie bede ci robic z tego powodu problemow, POKI KTOS Z GRACZY NIE ZWROCI CI UWAGI , nexciek zapraszam do Gareona ( ewentualnie Ipkissa jezeli ten pierwszy nie bedzie mogl - biggrin.gif ) w celu zmiany imienia postaci

a za przekrecanie tego co mowie ostrzezenie

Wybacz, musielismy sie zle zrozumiec.... moje biedne imie.. 😢 coz jakos to bedzie....
Post #9 23 Feb 2006, 01:11
NO!
Nareszcie ktos kto sie nie pluje tylko chce poprawic blad 😊
To sie chwali 😊
Post #10 23 Feb 2006, 05:26
NeXciek jak się przechrzściszdaj znać, żebym mógł Cie znaleźć i jednak wyśłuchać historie strego imienia... bravo

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026