|
Post #1
24 Feb 2006, 10:52
to wszystko to jest nie tak jak trzeba... gildie to nie są klany tylko jakieś poukrywane kasty odizolowujące sie od reszty... zejdą z tych swoich górek niczym jakies Dwarfy i na tłuką... kamyczek i voom na górke...
Ja na pewno zrobie ze kamyczki juz nie beda takie dobre... ale sęk w tym zeby miedzy gildia a swiatem byla wieksza interackja... zeby byli dostepni... zeby ich teren sobie bronili SAMI a nikt sie przeciez do nich nie wespnie ... rozumiecie mnie ? Gildie moga sobie w gorach jaskinich siedziec ale ma byc mozliwosc do nich dojscia, tajny przycisk A NIE KAMYCZEK.... mozemy zrobic tajne wrota i tak dalej ale ma to byc dostepne dla wszystkich.... |
|
Post #2
24 Feb 2006, 13:35
1) z tego co mi wiadomo do siedziby KAZDEJ POWTARZAM KAZDEJ gildii jest dostep w normalny sposob
2) juz dawno bylam za tym, zeby kamyczki mialy opoznienie ( teraz to bezsensu , po prostu pyk i uciekasz ) 3) co do obroncow ( jestem jak najbardziej przeciwko ) po choelre ustawiac guardow , w koncu to miejsce gildii a nie jakies nie wiem co ..... wogole to kto powiedzial ZE MOGA SOBIE KUPIC GUARDA??? ja tu widze naprawde niezly burdel!!!!!!!!!! co narazie oferowalam gildiom : sprzedawca ( podstawowe przedmioty + butelki + jedzenie regionalne ) bankier ( narazie zachowawczo - 100g - ) nic wiecej poza wystrojem nie oferowalam!!!!! i nie mam zamiru oferowac, jezeli ktos ma cos wiecej to prosze o usueniecie mu tego a jak wroce to KLAKI Z DUPY POWYRYWAM!!!! jak znajde cos wiecej!!!!!!!! ( z tego co mi wiadomo to Darkzax cos ustawial Thazaghashom wogole nie informujac INNYCH O TYM !!!!! samowolka??? ) |
|
Post #3
24 Feb 2006, 17:04
Co do kamyczkow jo lal mnie jakis ork i jak juz mu natluklem szykowalem sie do fatality spieprzyl kamyczkiem gildii.... A co do poukrywanych miejscowek to gildia GoL pierwsza wymyslila calkowite odizolowanie od swiata, poza tym albo odkryte miejscowki albo skrypt pvp, my mamy to do siebie ze wylogowujemy sie zawsze na krzeselkach co tworzy nam taki wyobrazony klimat o tym ze spimy no i co ktos wlezie natlucze nam kiedy nie ma nas w grze zabierze wszystko co mamy przy dupie i ucieknie... Do bani :/
Poza tym do bani jest miec miejscowki zupelnie odkryte to jest serwer RPG czy my robimy z tej gry Guild Wars ?:/ Postawmy na przygody, nowe mozliwosci a nie na bezsensowna napierdzielanke... :/ 🤔 No wybaczcie ale nie mozna miec tez takiej miejscowki do ktorej sie kazdy wbije wracasz a gosc zbiera twoje roslinki bo on nie ma gildii ale ty masz wiec troche nakradnie... I co jestem magiem wlaczam pvp i co mu zrobie ? dostane wpieprz... Bo czary na pvp nie dzialaja....Nie dziala nawet strzelanie z pistoletu... 🤔 No to jak twoprzymy w obu frakcjach jednosc ? Wybieramy dowodcow szykujemy sie do rzezi pomeidzy frakcjami czy staramy sie aby wdarlo sie wszedobylstwo, kradzieze, beznadziejne walki pvp ktore polegaja na bieganiu za soba z nozykami...:/ Chyba nie o to chodzi prawda ? 😢 |
|
Post #4
24 Feb 2006, 22:45
coraz mniej jestem za PVP ale nadal to ma sens...
wiec RPG czy guild wars... stawiamy przeciez od zawsze na role playing.... to jak komus sie zechce grac zdrajce, wojne domową czy cos podobnego to co ? nie beda przeciez wszyscy swieci... i versus na Blizzarda przeciez nikt ci nic nie zrobi jak polaczenie z serverem zostanie zerwane czy siedzisz na Krzeselku czy nie wiem co... jedynie czasem widac postac jakas jest zbugowana i niby jest a jej nie ma... i gildie powinny miec dostepne tereny.. to nie kasty odizolowane od reszty.. jak tak niech sie izoluja na innym servie.. ! no i te roslinkie tudziez inne zloza... gildie maja ich pod dostatkiem NIE ZGADZAM sie na taki stan, chyba ze gildia to ma w swoim statucie i nazwie ALE WIEKSZOSC NIE MA.... no wezcie to jest naprawde zawiele... "cho chlopaki zalozymy sobie gildie przynajmniej za mineralami nie 3eba bedzie latac" o to jest wlasnie to! czy tak ma byc? |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |