📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Sugerowanie zmiany systemu talentów na poziomie 70
« Wróć do forum  •  7 post(ów) w temacie
Post #1 24 Feb 2006, 18:43
Sugerowal bym aby jak juz jest 70 lvl to w nagrode tym co go osiagneli dac 1 punkt talentow co umozliwi w pelni rozwiniecie 2 drzewek gdyz na 70 wlasnie brakuje tego 1 punktu co umozliwia nauczenie sie czaru. Lvl 70 pozostanie a umozliwi to graczom rozwiniecie 2 z 3 drzewek. Co wy na to ?
Post #2 24 Feb 2006, 22:45
ja ok
Post #3 24 Feb 2006, 23:47
1pkt niech bedzie skoro to tak niewiele....
Post #4 25 Feb 2006, 01:51
Se zaglądam na forum i czasami coś musze nabazgrać.

Otóż zdaje mi sie że wy wogóle nie kumacie o co biega z tymi talentami. Otóż Blizz ustawił max 60 lvl i do tego można było zgromadzić 51pkt talentów. Można w każdej klasie pakowac w jedną z 3 dziedzin. I to jest tak zmyślenie obmyslone że w każdej dziedzinie są ciekawe dodatkowe czary od 10, 20 i 30 pkt. Na przykład u maga w fire od 10 mamy pyroblasta, od 20 Fire Wave a od 30 Comblusion. Tak więc zeby mieć ten wypasiony comblusion trzeba wpakować w ogień 31 pktow, 30 na inne i 1 na combl. I jak łatwo policzyc zostanie nam wtedy juz tylko 20 pkt. Wniosek z tego że w 2 dziedzinie, na przykład w arcane nie nauczymy sie tego wypasionego czaru {Prescend of Mind czy jakoś tak} bo wymaga 20+1pkt, właśnie tego 1 pkt brakuje. Podobnie jak sie weźmie inne kombinacje. I właśnie na tym polega smaczek że brakuje tego 1 pkt i nie można mieć za dużo, to wymaga dużo myślenia i podejmowania rozważnych decyzji w trakcie rozwijania postaci. A jak dodacie ten punkcik to bedzie po problemie 😊. W pizdu wogóle po co sie pierdzielić, dajcie im po kilkaset pkt talentów niech sie nauczą wszystkiego 😛. Tęgie mózgi myślały podczas tworzenia WoWa. Tęższe niż nasze i dzięki temu w grze dla mnie wszystko jest idealne. Nic bym nie zmienił, bo wtedy psuje się to wszystko... Ten punkt to baaardzo wiele.
Post #5 25 Feb 2006, 02:35
QUOTE(Rhaul @ Feb 25 2006, 02:51 AM)
Se zaglądam na forum i czasami coś musze nabazgrać.

Otóż zdaje mi sie że wy wogóle nie kumacie o co biega z tymi talentami. Otóż Blizz ustawił max 60 lvl i do tego można było zgromadzić 51pkt talentów. Można w każdej klasie pakowac w jedną z 3 dziedzin. I to jest tak zmyślenie obmyslone że w każdej dziedzinie są ciekawe dodatkowe czary od 10, 20 i 30 pkt. Na przykład u maga w fire od  10 mamy pyroblasta, od 20 Fire Wave a od 30 Comblusion. Tak więc zeby mieć ten wypasiony comblusion trzeba wpakować w ogień 31 pktow, 30 na inne i 1 na combl. I jak łatwo policzyc zostanie nam wtedy juz tylko 20 pkt. Wniosek z tego że w 2 dziedzinie, na przykład w arcane nie nauczymy sie tego wypasionego czaru {Prescend of Mind czy jakoś tak} bo wymaga 20+1pkt, właśnie tego 1 pkt brakuje. Podobnie jak sie weźmie inne kombinacje. I właśnie na tym polega smaczek że brakuje tego 1 pkt i nie można mieć za dużo, to wymaga dużo myślenia i podejmowania rozważnych decyzji w trakcie rozwijania postaci. A jak dodacie ten punkcik to bedzie po problemie 😊. W pizdu wogóle po co sie pierdzielić, dajcie im po kilkaset pkt talentów niech sie nauczą wszystkiego 😛. Tęgie mózgi myślały podczas tworzenia WoWa. Tęższe niż nasze i dzięki temu w grze dla mnie wszystko jest idealne. Nic bym nie zmienił, bo wtedy psuje się to wszystko... Ten punkt to baaardzo wiele.
[right][snapback]10984[/snapback][/right]

Smaczek tkwi w tym ze na blizie wszystkie talenty dzialaja a tu nie. Tego nie zasmakowales ?😛 A te na 31 na ogol zawsze dzialaja. I chociaz to mozna im dac.
KEt
Post #6 25 Feb 2006, 15:18
dokladnie 90% talentow nie dziala eh dlatego to dazenie do rozwoju przynajmniej dwoch drzewek , pieknie doswiadczylam tego probojac rozwinac priesta dyscyplina / holy ( zaczelam od dyscypliny - nic nie dziala ) skutek marny

jestem jak najbardziej za
Post #7 26 Feb 2006, 15:17
QUOTE(gareon @ Feb 25 2006, 03:35 AM)
Smaczek tkwi w tym ze na blizie wszystkie talenty dzialaja a tu nie. Tego nie zasmakowales ?😛 A te na 31 na ogol zawsze dzialaja. I chociaz to mozna im dac.
[right][snapback]10986[/snapback][/right]

Zasmakowałem grałem i tu i tu. Jak nie działają to trzeba spróbować naprawić, a nie robić od razu fun. Ale to już wasza decyzja. Ja moge tylko sugerować.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026