|
Post #1
25 Feb 2006, 00:30
|
|
Post #2
25 Feb 2006, 00:38
No jak dla mnie sytuacja jest jasna :]
Takie teksty to juz nie jest opcja ze komus "wymskelo sie" 😊 |
|
Post #3
25 Feb 2006, 01:53
Hmm. Elita graczy. Nieładnie.
|
|
Post #4
25 Feb 2006, 02:41
hmm tlumaczenie to zla rzecz?? Lorak wez mnie nie denerwuj bo jak sie pisze /1 to drzesz pape ze nie rozumiesz a potem foty walisz 😛 I jak bys zauwazyl mozgu to rozmawialismy luzno z gm nie z graczem.
😛 |
|
Post #5
25 Feb 2006, 04:22
Dobra pierwsze 3 czesci pokazaly 30 sec przebywania w waszym towarszytwie jezli chodzi o Lee bardzo fajnie mi sie dzis z nim gadalo natomiast TY jak widze mozesz sobie luzno gadc nawet z graczami... na co dowod tez jest. Dalej powiedz mi czy wielce kliamtyczne jest zdobycie od wczorajszego wieczora do dzisiejszego ranka 4 lvl a do dzisiejszego wieczora kolejne 5 co daje w sumie ostatni 9 lvli do limitu 70 jezeli mnie szacowwanie nie myli jest to cos kolo 1.5 miliona exp???? czy wiecej? ile bossow zabiles a raczej dobiles?? czepiam sie Ciebie bo masz w dupie klimat i traktujesz go jak durny wymog i fanaberie i tak było od samego początku.
"Lorak wez mnie nie denerwuj bo jak sie pisze /1 to drzesz pape ze nie rozumiesz a potem foty walisz tongue.gif" a tego to nie do konca kapuje owszem darlem sie jak mi pisales na whisp cos tam wszyscy chyba juz wiedza ze nie umiem common chcialem sie go nauczyc ale zrezygnowalem bo mam w sumie przy tym wiecej pracy i zabawy zamist mowic pisze co wyraznie zaznaczam. Dzikei temu nie musze robic standardowych misji. |
|
Post #6
25 Feb 2006, 09:28
Hm... Jak najbardziej sytuacja jest jasna. Tak jak Was- Harrabe i Fela- prosilem kiedys na generalu o nie gadanie nieklimatycznie, gdy biliscie sie na arenie w Strang- zero reakcji praktycznie.
|
|
Post #7
25 Feb 2006, 10:05
Tlumaczenia sa zbedne uwazam. Lee na ten przyklad juz wczesniej mial printy umieszczane i do tej pory nic nie slychac o karze. Moze teraz cos sie ruszy i nawet "elita" serwa dostanie to, na co bez dwoch zdan zasluzyla. Bo mag ma racje, nabijanie expa i gadanie w taki sposob nie jest chyba odpowiednim zachowaniem, jesli brac pod uwage serwer RPG. Tedy czekamy na sluszny osad.
I brawa dla maga, ktory to odwazyl sie zaatakowac osobe pokroju gma (normalnie Chuck 😛 ) |
|
Post #8
25 Feb 2006, 10:18
Sam to nie jest atak a raczej sprawdzenie i co dalej?? Ile razy mozna upominac!!!
Lee potrafi sie zachowac co sprawdzilem i jak sam mowi kocha WoWa mogl by to zrobic dla niego. |
|
Post #9
25 Feb 2006, 10:42
Od milosci do wowa do milosci do klimatycznego wowa jest bardzooo dleka droga.
Jesli ktos nie kocha klimatycznego wowa to poco sie meczy na klimatycznym serwie? Przecierz normalnych servow jest duzo. Jeszcze te luzne nieklimatyczne rozmowy z gm. Co z tego? Jesli ma byc klimat to ma byc klimat a nie ze jak sie rozmawia z gmem to klimat mozna miec gdzies a sami gmi szczegolnie powinni na klimat zwracac uwage i dawac przyklad. |
|
Post #10
25 Feb 2006, 12:58
QUOTE(eMAGie @ Feb 25 2006, 05:22 AM) Dobra pierwsze 3 czesci pokazaly 30 sec przebywania w waszym towarszytwie jezli chodzi o Lee bardzo fajnie mi sie dzis z nim gadalo natomiast TY jak widze mozesz sobie luzno gadc nawet z graczami... na co dowod tez jest. Dalej powiedz mi czy wielce kliamtyczne jest zdobycie od wczorajszego wieczora do dzisiejszego ranka 4 lvl a do dzisiejszego wieczora kolejne 5 co daje w sumie ostatni 9 lvli do limitu 70 jezeli mnie szacowwanie nie myli jest to cos kolo 1.5 miliona exp???? czy wiecej? ile bossow zabiles a raczej dobiles?? czepiam sie Ciebie bo masz w dupie klimat i traktujesz go jak durny wymog i fanaberie i tak było od samego początku. "Lorak wez mnie nie denerwuj bo jak sie pisze /1 to drzesz pape ze nie rozumiesz a potem foty walisz tongue.gif" a tego to nie do konca kapuje owszem darlem sie jak mi pisales na whisp cos tam wszyscy chyba juz wiedza ze nie umiem common chcialem sie go nauczyc ale zrezygnowalem bo mam w sumie przy tym wiecej pracy i zabawy zamist mowic pisze co wyraznie zaznaczam. Dzikei temu nie musze robic standardowych misji. [right][snapback]10990[/snapback][/right] czyli dziecko gryzie lvl bylo sobie ciecko z najwyzszym lvlem maga a teraz dziecku zabrali lvl i ma nie dowartosciowanie. bo ta sytuacjia co dalejs screen byla jakis czas temu. Cos cie ruszylo i pokazales. Powiem ci tyle ze zawsze uznawalem ciebie za dziwna osobe i nigdy nie bralem twoich textow do siebie... Zaluje ze nie mam screena ktorego pokazala mi kiedys 1 osoba bo bys wylecial na zbity pysk za to no ale kilku gm ja widzialo tez. I co do lvli jak bys chociaz potrafil liczyc dni ale widac jestes za glupi na to to byly to 2 dni. Policz bossy w mc bylem ta 2 razy kazdego dnia. Ale jestes zbyt pusty na to i pewnie dalej bedziesz kombinowal cos. Pewnie poza wowem koledzy ciebie bija i szukasz tutaj czegos w czym mozesz zablysnac. DUPOWLAZ 😉 To wsam raz opisujace ciebie. Powiem tylko tyle Pisz sobie co chcesz nawet nasraj na klawiature i wklej to zdiecie. Tobie na bank nie odpisze na forum a tymbardziej jak ciebie spotkam na wowie to qr.. idz jak najdalej odemnie bo zle sie to skonczy oczywiscie klimatycznie. QUOTE(Gord @ Feb 25 2006, 11:42 AM) Od milosci do wowa do milosci do klimatycznego wowa jest bardzooo dleka droga. Jesli ktos nie kocha klimatycznego wowa to poco sie meczy na klimatycznym serwie? Przecierz normalnych servow jest duzo. Jeszcze te luzne nieklimatyczne rozmowy z gm. Co z tego? Jesli ma byc klimat to ma byc klimat a nie ze jak sie rozmawia z gmem to klimat mozna miec gdzies a sami gmi szczegolnie powinni na klimat zwracac uwage i dawac przyklad. [right][snapback]11001[/snapback][/right] A co wedlug ciebie jezeli gm sie pyta o sprawe techniczna? Pota sie wyraznie co sie z nim stalo. Czyli gracz (bo mowie z perspektywy takiej) MA klimatycznie na sprawy TECHNICZNE rozmawiac? "Nasz kaplan wyparowal z powodu zbyt malego doswiadczenia" ? ehh |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |