|
Post #11
10 Apr 2006, 21:18
Ipkiss, powiedziałem, że można, a nie, że tak robię 😛 Zresztą "poluj", 'poluj" ja mam i zawsze miałem czyste rączki 😛 😛
Ale moje zdanie się nie zmienia, 20 level to level dobry na dual wield, ot starajmy się Panowie, a nie wszystko na łatwiznę. pozdrawiam Sedit albo Spion a teraz Baku'jin |
|
Post #12
11 Apr 2006, 05:32
QUOTE(Spion @ Mar 23 2006, 03:36 PM) ludzie, 20 level to naprawde żaden problem, a trzeba się trochę postarać żeby miło pograć. a 20 level to można w jedną noc zrobić... [right][snapback]13481[/snapback][/right] ja nie wiem jak to zrobisz ale ,,, UH biedne twoje oczy 😛 |
|
Post #13
14 Apr 2006, 15:12
smieszycie mnie...
Wszyscy mowia: "tu jest BE nie dziala: to, to, to, tamto - poprawcie to bo na globalu to dziala" A po chwili wszyscy mowia: "global to global, tu nie dziala to, to, to wiec wlaczcie tamto mimo ze nie zgadza sie to z tym co jest na globalu bo jak nie to bedzie tutaj BE" Matko, to jak dogrywamy te aktualizacje/upgrady czy kij wie jak to nazwac zeby z czasem bylo jak najblizej do globala czy nie ? Wiem ze niektore postacie stracily sporo na mocy ale co zrobic... To sa gotowce i nie mamy na to wplywu... |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |