|
Post #1
23 Aug 2005, 14:10
małe pytanie co do regulaminu... Gra postacia powyzej 70 lvl staje sie nudna i żmudna wiec logicznym jest zaczac kolejna postac zeby sie dalo grac... Ale jest to zabronione... Po co :?: Czy jak bede mial swojego priesta na lvlu na ktorym postanowilem PRZERWAC bo nie wiem na ile, nim gre i zaloze sobie inna postac to wkurze kogos tym?? Ech 😛
|
|
Post #2
23 Aug 2005, 14:22
zabronione jest posiadanie dwoch i wiecej KONT a nie postaci 😊 ,
mysle ze taki byl zamiar Ipkissa , po prostu zle sie wyrazil, poniewaz nizej pisze o kontach a nie postaciach ( przynajmnie ja to tak rozumiem ) wg mnie posiadanie wiecej niz jednej postaci nikomu w niczym nie przeszkadza 😊 |
|
Post #3
23 Aug 2005, 14:24
QUOTE(REGULAMIN) § 1
Każdy gracz może utrzymywać maksymalnie jedną postać w świecie. Jeżeli zostaną odnalezione konta duplikujące się, służące do przenoszenia przedmiotów lub robione celowo w celu ułatwienia sobie gry, administratorzy mogą bez uprzedzenia usunąć wszystkie konta podejrzane o taki proceder. Takze wole sie dopytac za wczasu 😀 |
|
Post #4
23 Aug 2005, 14:31
wiem wiem wlasnie to sie staralam przekazac 😊, niestety nie jest jednoznaczne co autor mial na mysli 😊 sam Wielki Ipkiss musialby sie wypowiedziec 😀
jak dla mnie powinno byc tak : jedno konto , postaci pare |
|
Post #5
23 Aug 2005, 14:51
tak porządniej przegladam teraz regulamin i kolejny nie zrozumialy dla mnie punkt...
QUOTE(REGULAMIN) §.13 Administratorzy, Mistrzowie gry, Awatarzy mają prawo oceniać grę bohaterów oraz nagradzać lub karać za nią. Rodzaj kary lub nagrody jest ściśle uzależniony od danej sytuacji i rozpatrywany dla każdego przypadku indywidualnie. Nie za bardzo rowniez rozumie... czyli co :?: jak ktos bedzie grał... ekhm... "dobrze"(dobrze czyli jak :?: ) to dostanie nagrode za to :?: a jak to jest grac dobrze :?: bo ni panimaje 😛 |
|
Post #6
24 Aug 2005, 07:21
Chodzi o dobre odgrywanie postaci... w realiach swiata... A nie o to zeby np. miec jak najwiekszy lvl w jak najkrotszym czasie...
To na 99% autor mial na mysli... 😊 |
|
Post #7
24 Aug 2005, 12:57
dokladnie
wg wiadomosci Admina , jedno konto , jedna postac |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |