|
Post #1
05 Mar 2006, 07:45
Co to za imie "Almighty" ??? Jakby ktos nie wiedzial, to odsylam do www.ling.pl i niech sprawdzi co wyraz oznacza.
|
|
Post #2
05 Mar 2006, 08:00
No wreszcie ktoś się tym zainteresował.
Nie było mnie pół godziny a tu 3 nowe konta zbanowane, no no... |
|
Post #3
05 Mar 2006, 08:06
😮 prefekt.
|
|
Post #4
05 Mar 2006, 10:00
Skoro już się czepiamy imion to po drodze ktoś powinien się zainteresować wojownikiem imieniem JACA... :/
|
|
Post #5
06 Mar 2006, 00:00
Eh imiona... to cienki loz... samo Almighty, strasznie stare slowo angielskie, znaczy potezny, wszechmogacy, wielki ... i pochodne do tego, w sumie na upartego mozna tez okreslic jako Bog, ale mocno to bedzie naciagane.
Osobiscie uwazam ze nalozenie bana za taki nick jest nieuzasadnione. W koncu to tylko nick, ksywka. |
|
Post #6
06 Mar 2006, 00:04
Warning: mysql_connect(): Access denied for user
|
|
Post #7
06 Mar 2006, 00:09
QUOTE(Gord @ Mar 6 2006, 01:04 AM) A masz moze kolego ktory na imie ma wszechmogący? Dlatego postac na klimatycznym serwerze niemoze miec takiego imienia. [right][snapback]11644[/snapback][/right] A Bezimienny jest ok? Jakies takie znane mi to niby "imie" ? Troche wyobrazni. |
|
Post #8
06 Mar 2006, 00:11
Gord - imie nie, ale almighty to bardzo czesto spotykany przydomek w klimacie rpg...
dlatego tez uwazam ze racjonalne byloby zwrocenie uwagi o jakas korekcje tego imienia, a nie od razu ban... bo chyba to roznica jak ktos zalozy postac "Almighty" a np "JestemZajebisty" p.s Gord, mam czasem wrazenie ze czekasz na tym forum tylko na okazje zeby moc poprzec kazda decyzje gm i nadstawić łepek na pochwaly... |
|
Post #9
06 Mar 2006, 06:23
To jak najbardziej może być przydomek z tym, że:
- musi wynikać z historii a zaloże się, że tak nie jest - to nick taurena (!), taureni to taki indiańskie stwory 😛 żaden indianin nigdy nie nazywał się wszechmogący - wskazuje to na kolejnego gracza z mania wyższości... to imie można wrzucić do jedngo worka z Niszczycielem oraz gildia Kings of Alliance :/ |
|
Post #10
06 Mar 2006, 08:47
i tu przyznaje racje Thorstenowi... samo imie nie jest w gruncie rzeczy złe, pod warunkiem ze funkcjonuje jako przydomek i ma jakis zwiazek z historia i klimatyczne uzasadnienie.
a przerost ambicji to juz prywatna sprawa, jak ktos chce sie kreowac na takiego 😛 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |