|
Post #1
05 Mar 2006, 07:57
brak opisu dla postaci Granthor - niedzielne poranki sprzyjaja wykroczeniom, a regulamin powinni wszyscy znac i sie stosowac (bez wyjatku).
|
|
Guest
|
Post #2
05 Mar 2006, 08:26
to moze jakis kick a nie odrazu ban ??
|
|
Post #3
05 Mar 2006, 08:34
a kto mi bedzie placil za poswiecony czas ? mam do kazdego podejsc, grzecznie zapytac, czemu nie ma opisu itd. ? na pewno uslyszalbym odpowiedz "eeeeej no nie badz taki ...", wiec robie tylko to, co do mnie nalezy i mykam dalej. Gra na serwerze zobowiazuje do przestrzegania regulaminu - popraw mnie jesli sie myle.
|
|
Post #4
05 Mar 2006, 08:45
nieozna by bylo dostac kasacje tej postaci.Poniewaz moj glupi brat przez przypadek wlaz na serwa i se postac zrobil.Ja juz mam 35 level wiec szkoda troche mi postaci.
|
|
Post #5
05 Mar 2006, 08:51
co drugie tlumaczenie, to "moj glupi brat ...". Wymyslcie czasem cos bardziej oryginalnego np. "moja babcia nie lubi, gdy dlugo siedze przy kompie i wlazla mi na konto w wowie postacia bez opisu, zeby mi je zbanowali"
PS: GG to moja prywatna sprawa, ewentualnie tylko sytuacje wyjatkowe. W przeciwnym wypadku mozesz sie bardziej pograzyc 😊 |
|
Post #6
05 Mar 2006, 08:56
mozesz mi niewierzyc ale taka jest prawda.A co do innych osob to jakos za nieklimatycznie granie to znajdujesz wytlumacznie a dlatego nie.J jeszcze niemialem klopotow za nieklimatycznie granie to moze jakies ulaskawienie. Tharizdun Legion of doom
|
|
Post #7
05 Mar 2006, 09:01
coz takie prawo , skonczylismy z ostrzeganiem
|
|
Post #8
05 Mar 2006, 09:04
no fajnie tylko jak jest post ponizej to jakos koles mial juz 2 czy tam iles wpadek to niedostal bana dozywotniego tylko do 6 marca i to ma byc rownosc??
|
|
Post #9
05 Mar 2006, 09:08
kto tu mowi o dozywotnim ? z choinki sie urwales ? a za to, co wypisuje Ciamajda, to sam dostanie bana !
Planowalem bana zdjac w srode, ale nie lubie, jak ktos mi sie laduje na GG, wiec + 2 dni, a KEt tez nie lubi, wiec +1 dzien. Wychodzi ... sobota ? |
|
Post #10
05 Mar 2006, 09:19
no dobra dzieki i soryy moj brat juz dostal w jape:] Juz sie to wiecej niepowtorzy.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |