📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Historia postaci Mudrana - Tauren inżynier
« Wróć do forum  •  1 post(ów) w temacie
Post #1 05 Mar 2006, 09:47
Nazywam sie Mudran. Jestem Taurenem, w mojej rodzinie jest tradycja, którą
zapoczątkował mój prapradziad. Polega ona na tym ze kazdy z naszego, szanowanego wśród Taurenów, roduma obowiazek iść do wojska. Ja nie zamierzam zmieniać tej tradyscji toteż moim najwiekszym marzeniem jest zasilić swym ramieniem wojska hordy. Mam nadzieje, że dostane się do wojska i będę mógł wraz z moimi braćmi
wyruszać w różnego rodzaju boje, a także bronić mej ojczyzny w razie potrzeby.
Moje dzieciństwo nie wygladało tak jak u innych Taurenów. Od małego ojciec zaprawiał mnie w boju, natomiast matka pokazała mi pewną sztukę, która bardzo mnie zainteresowała i jak sama matka twierdzi mam do tego smykałke chodzi mi tu o tworzenie różnego rodzaju przedmiotów a takrze dynamitów, bomb i tym podobnych wynalazków. W wielkich miastach nazywają to inrzynierią. Ja mówie o sobie, że jestm inżynierem.
Wyznaję Thgazgasza, choć nie należę do jego słynnego na cały Kalimdor. Poprostu wieżę, że istnieje, modle się do niego i tyle. Co prawda nie składam mu ofiar ani nic z tych rzeczy ale jak już wcześniej wspomniałem nie jestm kultystą.
Teraz podróżuje szlakiem z Razor Hill do Origamar w pilnej sprawie. Pewien ork poprosił mnie o doniesienia tam raportu dla tamtejszej strarzy miejskiej. Nie wiem co będę robił później...pewnie wznowie soje treningi aby stać sie godnym podjęcia się służby wojskowej.
Nie lubię kontaktów z nieumarłymi lecz gdy już dojdzie do spotkania z przedstawicielem tej razy to jestm skłonny nie kierować do jego osoby różnego rodzaju docinek. Wkońcu oni nie chcieli by ich ktoś zerwał z grobu. Troche mi ich szkoda. Natomiast gdybym spotkał...jak mu tam...paladyna to napewno uniósłbym swój młot i walnąbym go prosto w cymbał.

Wygląd:
Duży krępawy Tauren o jasnego koloru rogach i ciemnej sierści. W nosie duży kolczyk.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026