|
Post #11
05 Mar 2006, 21:04
szczere sa szczere ... po co mialbym sobie jaja robic i udawaz ze przepraszam...no a nazwa dla gildi myslalem ze jest dobra no ale ehhh skoro jest zla 😢 a nazwa zakon cienia jest tez zly?? a imie Shark jest tez zle??
|
|
Post #12
05 Mar 2006, 21:07
ale to nie znaczy ze jesli ci sie nie podoba imie gildi to musze je zaraz zmieniac dla innych ona moze nie byc banalna.... do imienia przyznam tylko racje... fakt przydalo by sie je zmienic
|
|
Post #13
05 Mar 2006, 21:09
hehehe nie wpadaj w taki pesymizm. Jeśli chcecie być żli ja wam nie zabraniam... Ferick będzie mieć konkurencje w napadach na banki 😛 Ja jednak uważam, że lepsza bedzie złowrogo brzmiaca nazwa własna niż sugerujące zło i przes to banalne nazwy w stylu zakon cienia czy mroku. Jeśli chodzi o imię to nikt nie może Ci zabronić nazywania się Shark. Jednak jego znaczenia wskazuje, że jest to tylko przydomek a co za tym idzie musi mieć historie. To wszystko.
|
|
Post #14
05 Mar 2006, 21:12
Szkoda mi to pisac bo widze ze jednak nie olales sprawy i chcesz jakies tam imie sobie wybrac :/
Shark to przecierz rekin czyli jako imie nie bardzo najwyrzej przydomek. |
|
Post #15
05 Mar 2006, 21:14
Hehe odpowiem tylko jeszce ta post osoby ktora nie uznala za stosowne sie przedstawic. Jestem arogancki bo jestem krasnoludem trudno to rpg. NIe każdy musi mnie tolerować. Na realu również się mnie lubi albo nie i nie mam zamiaru zabiegać i prosić o czyjeś uczucia 😛 Wybacz jestem dumnym człowiekiem i nie w smak są mi takie rzeczy. Na pięńku mam z ludźmi którzy coś "złego" zrobili nic dziwnego, że mnie nie lubią skoro przyczyniam się do ich karania. SotD mnie nie lubi bo większość tamtejszych graczy to stare AW z którego odeszłem by rozpocząć własną działalność. Stratą jak widać jestem nieodżałowaną inaczej nie byłoby tego zamieszania.
PS. Nie bój się o moje życie seksualne. Za młody jesteś byśmy o tym rozmawiali 😛 |
|
Post #16
05 Mar 2006, 21:17
przydomek, imie.... co kolwiek bym nie wymyslil jest złe.... nie mam sily juz na wymyslanie imion , nazw itp.
|
|
Post #17
05 Mar 2006, 21:18
to tylko gra a w prywatnym zyciu mam wiele wazniejsze sprawy niz siedzenie tutaj i probowanie dogodzic wam jakims imieniem....
|
|
Post #18
05 Mar 2006, 21:19
jak nie umiesz sam wymyslec to sa generatory 😛
Zreszta Ivana w sumie karzdy zaakceptowal 😛 |
|
Post #19
05 Mar 2006, 21:24
Mr grand zapomnial sie zalogowac (post #8)
|
|
Post #20
05 Mar 2006, 21:33
Straznicy Swiatla , Straz gorska , Zakom Mroky/Cienia.... zastawic tak to wszytkie nazwy sa dobre no nie .... a niby moja jest banalna , dlaczego? bo juz gdzies ogladaliscie film/czytaliscie ksiazke gdzie wystapila taka nazwa? NIE LACZMY SWIATA REALNEGO Z MW !!!
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |