|
Post #1
05 Mar 2006, 19:24
ORK
Czytajcie lub nie, nie interesuje mnie to czy ktoś to przeczyta. Historia ta zaczyna się gdzieś w jakiejś jaskini nie opodal jakiejś drugiej jaskini która leży obok dziury w ziemi w której cosik się rusza ale to nie ważne wracając do rzekomej jaskini mieszka tam Ragnid duży śmierdzący jak na Orka przystało, z wyrazem twarzy jak po spotkaniu z banda rozwścieczonych Ogrow które użyły jej jako piłki do zrzucania orzechów z drzewa. No jak już pisałem jest duży śmierdzi i ma nie wyględną morde jak to ORK. Jego ulubionym zajęciem jest robienie niczego jedno co potrafi to używać swojego topora do zabijanie much nooo oczywiście jak go ktoś lub cos zaatakuje to przypierniczy w Caban i pójdzie dalej robić TO CO KOCHA CZYLI NIC kiedyś próbował zbierać ziola i robić z nich mikstury ale…Stąd ta dziura w ziemi w której się cos rusza… Ragnid to cos w rodzaju Wojownika któremu jedyne co się chce to NIC. Raz w życiu musiał pracować cały dzien. i od tamtej pory już tego nie robi bo mu się po prostu nie chce … Przychodzili do niego Wojowie mówiąc chodź na wojne zarobisz zabijesz paru jasno skorych czlowieczakow, ale nie ma takiej sily <poza jego matka, która na szczęście …chyba jest daleko lub (no taka ma nadzieje Ragnid) Nie żyje> która mogła by go ruszyć z jego ukochanej jaskini. Historia jego życia została wymieniona wyżej ten Ork. naprawdę jest leniwy. Wzrost: no raptora za łeb chwyci Klasa : podobno wojownik Rasa: no Ork a co niby phi Kolor Oczu: przekrwione bo nie dosypia No i jeszcze ma topór…jako packa na muchy |
|
Post #2
05 Mar 2006, 19:35
faajne orginalne i wreszcie jakis normalny gupi ork!!!!
tylko jedno mi nie pasi jak nic nie robi to powinien sie wysypiac |
|
Post #3
05 Mar 2006, 19:45
Fenomenalne! Dawno nie zdarzylo mi sie tak smiac z jakiegos opisu! 😀 No Stasiu, tylko tak dalej.
(wrzuc to do worda to błędy przy okazji poprawisz) |
|
Post #4
05 Mar 2006, 19:53
mi sie podoba ale popraw błędy ortograficzne to bedzie git
|
|
Post #5
05 Mar 2006, 20:04
czepiacie sie paru przecinkow brak:P
|
|
Post #6
06 Mar 2006, 06:58
nieczepiam się przecinków tylko błędów np dokończ zdania 2 popraw wyrazy np zoila
|
|
Post #7
06 Mar 2006, 19:13
Mito spox ale niezle jest 😀
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |