📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Historia mojego życia jako trolle z Durotaru
« Wróć do forum  •  2 post(ów) w temacie
Post #1 05 Mar 2006, 19:52
Nazywam się Zou'lgin i jestem trollem. Wysokim na 2.01 cm, szczupły, kolor oczu niebieski, skora lekko niebieska.
Moim marzeniem jest zostać łowcą. Już nic innego mi nie pozostało poza walką z Przymierzem.
Postanowiłem tak ponieważ kiedyś miałem rodzinę. Mówię miałem gdyż mój ojciec i matka zostali zabici przez ludzkich najemników. Tata był znanym i szanowanym kowalem w całym Durotarze. Jego wyroby były używane w bitwach na skalę światową. Potrafił broń nasycić runami tak aby była wytrzymalsza i bardziej śmiercionośna. I to zaczęło przestawać się podobać przedstawicielom Przymierza. Z obawy przed zniesławieniem we własnym państwie i wyśmianie w kraju Hordy nie mogli po prostu zabić sami mojego ojca. Byli by wyśmiani za to że chcą zabić trolla który osobiście nie zabijał przedstawicieli "dobra". Zaczęli więc najmować najemników. Najpierw słabych i nic nie wartych których można było spotkać w każdej tawernie. Zgadzali się na marna wypłatę aby mieć tylko na alkohol. Wyruszali na tereny Durotaru często nie przybywając do naszego domu bo po prostu nie "przeżywali" drogi. Wiec zaczęto najmować coraz lepszych najemników którzy zadali jednak coraz więcej za to usługę. Następni lepsi najemnicy napadli na mojego ojca ale ten jednak potrafił walczyć i zabił 4 "niedoszłych" zabójców. Jednak trzeciego ataku juz nie przetrwaliśmy. Zaatakowali nasz dom. Moj ojciec gdy ich zobaczył wiedział ze nie da im rady. Dlatego oddal mnie pod opiekę swojemu bratu. Matka została w domu i podzieliła los ojca. Rodzice zostali zabici a sporej wielkości dom został ograbiony i spalony. Najemnicy wrócili na swoje tereny i słuch o nic zaginał. W tamtej chwili przyrzekłem że za tą zbrodnie będę polował na przedstawicieli Przymierza i bez łaski zabijał tak jak zrobili to z moimi rodzicami.
Wkrótce po tym wydarzeniu mój wujek zmarł a ja pozostałem sam. Postanowiłem pomścić rodziców.
😀 😊 😎
Post #2 05 Mar 2006, 20:15
Uuuuuu.... Czyli historia w stylu zabili go i uciekł? (albo coś takiego) W każdym razie 0 oryginalności. Niet dla tego opisu niestety.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026