|
Post #1
05 Mar 2006, 20:10
Panowie i panie.......
To nie bedzie skarga tylko male wyjasnienie.....z woli bogów oczywiscie..... Ja palladyn mortido zalozylem.....niebianski zakon........ Gdyz czuem do tego powolanie.......z woli bogów oczywiscie...... Nazwa Heavenly Order........( angielska to nazwa...owszem..ale czemu?....bo objawienie mialem we snie....i powiedziano mi ze ma byc taka...)...hhehehe.... NIe uwazam ze jest to zla nazwa........ To nie ma znaczenia jaka kto ma nazwe (angielska ruska czy polska)........ Wazni sa ludzie ktorzy tworza dana gilidie........I jak mniemam malo jest ludzi ktorzy powiedza ze nie naleze do tzw. trzymajacych klimat......( mysle ze takowych nie ma 😛 ).....a jak sa prosze o ujawnienie co trzeba zmienic to zmienie....... Ciekawi mnie tyko nazwa Zakon Mroku.......owszem nazwa ta nie jest zla...... Tylko dlaczego zakon takowy powstaje zaraz po powstaniu NIebianskiego...... (Mniemam iz nie jest to zwiazane z brakiem pomysłow na nazwe....OBY 😠 ) No bo zakladam taki przyklad....... Sa Psy Wojny....... Glupota wedlug mnie......jest powstanie.....Gilidi o nazwie PSY POKOJU 😊 Sa Ostatni krzyzowcy..... Glupota wedlug mnie ......jest powstanie .....Gilidi o nazwie Pierwsi Krzyzowcy 😊 Jest Bractwo Cienia Glupota wedlug mnie ....jest powstanie ........gilidi o nazwie Bractwo Swiatla 😊 Ciagle wierze ze po prostu zabraklo pomyslu......JAk oni dobrzy to my zli.......i OK 😊 PS. Pisze ta uwago/Skarge po przeczytaniu ostatniej burzliwej dyskusji...... PS2. Prosil bym o pozytwne rozpatrzenie tego postu....... Bo jesli naprawde zabraklo komus pomyslu....ja moge kilka dorzucic... 😛 i o zmiane tej nieszczesliwej nazwy......Jesli nie to trudno...nic sie nie stanie bo to tylko gra.....ale dalej bede twierdzil ze to z braku pomyslu...... Ps3.NIe chcialem nikogo urazic......ale nazwa to tylko nazwa.....oby byla w klimacie.... Z szacunkiem Mortido |
|
Post #2
05 Mar 2006, 20:13
nic tylko BRAWO
|
|
Post #3
05 Mar 2006, 20:24
Daj spokoj koledzy zawiedzeni faktem ze jest juz Bractwo Cienia postanowili zrobic Zakon Mroku... Ja im proponuje zrobić jakąś nazwę własna zamiast opisowej. Buuuuuuuuu... strasznme az mnie ciarki przeszly... Zakon Mrokuuuuuuuuuu 😛
|
|
Post #4
05 Mar 2006, 20:36
Ciesze sie niezmiernie iz podzielacie moj poglad.......
Chcialbym tylko aby sie znalazlo jakowes rowiazanie.......dla tak malej ale jakze drazliwej sprawy...... Ps. Prosil bym rowniez o (choc maly 😊 ) komantarz jakiegos Gm..... Choc nie nalegam...i skarzyc sie nie lubie..... Ale jak tak dalej pojdzie to okaze sie ze plagiat 😊 (jesli moge uzyc tego slowa) bedzie na porzadku dziennym.......bo to tez mozna odegrac klimatycznie..... 😊 Ps2. Powtarzam raz jeszcze nie chce nikogo urazic........ To nie ja pisze ino duch bozy mowi prze ze mnie..... Z szacunkiem Mortido |
|
Post #5
06 Mar 2006, 01:05
Krotko.....
BYl Zakon mroku.....nie ma zakonu mroku.... 😊 Ale za to bedzie Zakon Cienia......to podobne jak mniemam.......ech....... 🤔 Jest Bractwo cienia......to i zakon takowy byc musi........ech........ 🤔 Czy to brak pomysłow cz sie czepiam.....??? Oto jest pytanie.....? Chyba sie czepiam ale.....ech.....no nic.......Nastepnym razem zaloze PSy pokoju... Ciezki Zywot...z nikad pomocy...... Z szacunkiem Mortido |
|
Post #6
06 Mar 2006, 06:28
A ja następnym razem założę super mroczną gildię której nazwy wszyscy będą się lękać- Mroczni Mściciele 😂
No trudno, jak widać dużo osób chce być "mrocznymi" charakterami. Szkoda tylko, że tak wielu nie ma na to mroczniakowanie żadnego pomysłu... |
|
Post #7
06 Mar 2006, 06:36
Buehehheehehehehe.... To ja swoją nazwę... Źli Zbrodniciele... żeby jasne było 😛
PS. Zostawcie już te Psy! 😛 |
|
hotshot
|
Post #8
06 Mar 2006, 07:48
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\
|
|
Post #9
06 Mar 2006, 08:01
Zabójczy Piekarze Pączków Z Dżemem XD