|
Post #1
05 Mar 2006, 23:32
swieza krew... i zlenistwa.. i z tego ze mam juz dosc, sie mecze za bardzo... jak i inni gmi ktorzy na... (tez pracują 😀)
1) potrzebny spawner - zeby postawil DUZO rzeczy.. z mozliwoscia awansu na prowadzacego role playing.. eventy... lub na pomocnika graczom, lub na testera 2) I ile jeszcze bede trąbić o tego GM do tournamentow... aaaaaaaaaaa, sam rzuce development i ide robic turnieje i 😛 proponuje to oglosic w dla graczy... tak aby wybrac uczciwie osoby najlepsze i zeby sprawdzic jaki potencjal tu mamy... |
|
Post #2
05 Mar 2006, 23:37
Mozna zrobic kasting 😛
|
|
Post #3
05 Mar 2006, 23:39
Oczywiście praca w sprawie MW nie jest w żaden sposób wynagradzana 😊
|
|
Post #4
06 Mar 2006, 00:13
tak mi wpadl do glowy Azagh
zadko kiedy powoduje konflikty miedzy graczami ( sam mnie kiedys uspokajal i dlugo tlumaczyl ... az powstal topic o regulaminie walk 😊)) w efekcie tej rozmowy) troche oleju w glowie ma gdy Mw nie dzialalo postawil swoj serwer , wiec zielony to on nie jest ( a troche wtedy sie tam bawil ) jest z hordy ( a ostatnio ci narzekaja ze brakuje GM w sumie GM to same alliance teraz powod to zaden ale psychicznie 😊 ) ma powyzej 16 lat 😊 tak tylko luzno rzucam ps. Ipkiss to skad te comiesieczne wplywy z tytulem : GM MW 😂 ( joke ) |
|
Post #5
06 Mar 2006, 06:05
Popieram ket mi on pasuje 😊
|
|
Post #6
06 Mar 2006, 12:13
to dlaczego go olano ... ponoc cos chcial kiedys?
|
|
Post #7
06 Mar 2006, 17:01
hah ja nic nie wim 😛 ale on bardziej podchodzi pod skryptera niz gma od spawnowania itp...Choc z drugiej strony sporo mi wytlumaczyl juz moglby sie przydac do pomocy w realizacji moich pomyslow zebym nie latal z kazda pierdola do Tempa 😛
No i uwazam ze nalezalby mu sie trial jak innym... A co z emagiem ? koniec? |
|
Post #8
06 Mar 2006, 17:07
emagie - decyzja zapadła tyle wiem... ze nie... ale jak gdzie kiedy i kto... 😐 demokracja 😐 ...
heh widzisz vers nas sie nie pyta o zdanie... 😛 ...no to idzemy zajmowac sie sprzątaniem... |
|
Post #9
06 Mar 2006, 17:13
nie no moje zdanie generalnie KEt znala ale jakiegos oficjalnego zakonczenia, testu, narady gmow itp itd nie bylo...
Temp na irca !!!!!!!:P |
|
Post #10
06 Mar 2006, 21:19
Azagh jest bardzo dobrym materialem na gm nie wiem jak od strony eventow ale od strony technicznej wie wiele, jest odpowiedzialny to napewno... i fakt przydalby sie jakis gm orientujacy sie w sprawach Hordy... prawde mowiac dziwie sie ze trial sie dostal emagie a nie jemu, obecnie nie widze nikogo lepszego na posade gm... do tej pory nie chcialem wypowiadac sie w jego sprawie zeby nie bulo bo on jest w mojej gilidii itp... bardziej to moze bym nie chcial by byl gm bo mniej czasu bedzie mial dla gilidii 😛... najlepiej go spytajcie co i jak mysle ze triala mozna mu dac z tego co wiem to chcialby zostac gm...
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |