📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Czy Hunter może brać na miniona elitę?
« Wróć do forum  •  9 post(ów) w temacie
Post #1 06 Mar 2006, 20:05
Hmmm tak sie zastanawiam ostatnio i czy nie bylo kiedys o tym ze Hunter nie moze brac na miniona elity ?... chodzi mi o to ze taki Hunter zwlaszcza na pvp jest trochu za mocnawy w otwartej bitwie rzuci peta na klase typu mag, kaplan, inny hunter klase nie majaca tarczy to pet go zabije bez wiekszych problemow... nie wiem jak na globalu ale wydaje mi sie ze hunter na 60 levelu chyba nie przejmie od tak sobie elity 60 levelowej...
Post #2 06 Mar 2006, 21:32
temat nie byl poruszany, ale problem jest. Przydalaby sie mala modyfikacja regulaminu.
Post #3 07 Mar 2006, 00:16
nie ma ze nie moze elit?
Post #4 07 Mar 2006, 09:52
Wlasnie nie ma jest tylko to ze Hunter nie moze przywolac besti o 5 leveli wyzej... bylo mowione cos kiedys ale to juz dawno jak elity byly jeszcze mocniejsze ze hunter nie moze przejmowac elity ale to bylo tak dawno ze nowi gracze tego nie wiedza a starzy juz chyba zapomnieli... przydalo by sie uaktualnic ta informacje w regulaminie, co do regulaminu jeszcze nie ma oficjalnego bardziej szczegulowego regulaminu walki i nie wiadomo jak ma walka wygladac, co nie raz prowadzi miedzy graczami do spiec i nie porozumien zabijasz kogos on wstaje i dalej walczy z toba mowisz ze lamie zasady walki to ci mowi ze nie ma zadnych zasad itp... dlatego tez przydalby sie oficjalny regulamin co do tego, juz wiele razy bylo to poruszane i wielke sensownych postow zostalo napisane w tej sprawie mozna by bylo to posklejac i podwiesic do regulaminu...
Post #5 07 Mar 2006, 13:58
ok.. wnosze o porządne oficjalne (narazie w gronie GM) ułożenie Kodeksu honorowego walki i potem uznanie go jako punkt regulaminu.
Post #6 07 Mar 2006, 14:06
A ja wnosze o przywrocenie tego co hunterowi zabrano...ehhh troche bede bronil wlasnej klasy bo ostatnim update zabrales temp hunterowi strzelanie w biegu a dzialanie pulapek to jak strzal na loterii raz zadziala i 10 razy nie...

Mag zyskal tyle dajcie tez cos innym klasom zeby na pvp nie dostawaly ostro po dupie bo jak wylaczymy potki i miniony(bo dojdzie do tego ze nie tylko o elitach bedzie mowa) na pvp to tak jakby zabrac nogi tej klasie postaci...
Post #7 07 Mar 2006, 14:29
opcja do wyboru.. to wrócić do poprzednich ustawień speli..
Post #8 07 Mar 2006, 14:42
Hmm u priesta zaczelo kilka nowych rzeczy dzialac u wariora tez u maga jeszcze wiecej ogolnie dziala wiecej wiec chyba nie ma az tak sie posuwac w tyl z powodu tego ze hunter musi stanac wycelowac i strzelic... a i co myslicie o tych elitach...
Post #9 07 Mar 2006, 15:15
ok.. postanowmy ze Elit nie wolno ujarzmiac...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026