📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Opis mojej ostatniej walki - historia postaci
« Wróć do forum  •  4 post(ów) w temacie
hotshot
Post #1 07 Mar 2006, 01:55
jako ze jest to dzial nie tylko z eventami, ale tez i wydarzeniami z serwera, postanowilem wlasnie tutaj umiescic opis swojej ostatniej walki. Nie bedzie dlugi, bo i walka nie trwala dlugo...

Gdzie ja byc? Ale mnie czacha napierniczac! Musiec sie z tad wydostac... to chyba byc las od elfia pipa... nie pamietac nic... co sie wogole stac? Zaraz, ja slyszec ze ktos isc... tak slyszec wyraznie brzek od zbroja... lepiej schowac sie w krzaki...

To byc czlowiek! moze to on spowodowac bol glowa! ROAR!!!! Gin smieciu! Ty zaplacic za to co mi zrobic!

user posted image
Ja wyskoczyc z krzaki na on zeby zabic z zaskoczenie!

user posted image
Ale co sie stac! Ja nawet nie zauwazyc kiedy on machnac miecz i mnie ogluszyc!

user posted image
Jeszcze tylko zdarzyc postawic symbol od Thgazgasz, a pozniej pasc nieprzytomny na ziemia...
Post #2 07 Mar 2006, 08:30
ahaha... faajne
Post #3 07 Mar 2006, 09:41
Hmmm tylko nie rozumiem hot czy to koniec twoich przygod na MW ?... nie przepadalem za tym waszym bogiem ale hmmm... ostatnio mnie doszly sluchy ze kult sie rozpadl... mam nadzieje ze nie odchodzicie juz bo mam pewne plany i potrzba mi kilku osob do snucia roznych opowiesci zaczac urzadzac jakies biesiady... narazie to plany ale bede potrzebowal kogos w Hordzie do tego by nie pozostalo to tylko planami...
Post #4 07 Mar 2006, 14:04
Ja jak dostane konto o ile dostane jestem gotowy na wszystko jako ork WHAAAAAAAAAAAAAAA WŁADA KREW I NIENAWIŚĆ ZĄDZA !!!!

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026