|
Post #1
08 Mar 2006, 21:19
![]() Kilka spraw: 1. Rozmowy Hordy z Alliance. Wielokrotnie było to wspominane i wg. mnie powinno być zabronione. Klimat to nie tylko "witaj" i "bywaj" do czego niektórzy się ograniczają, to konsekwentne prowadzenie postaci ze wszystkimi jej wadami i zaletami... oraz umiejętnościami lingwistycznymi. 2. Ztego co widziałem Liferoot wołał z drugiego końca lokacji. (Dopiero chwilę po przeczytaniu tego zauważyłem druida podjeżdżającego do mnie i Skorpiona toczących... walkę na spojrzenia 😛) Co również klimatyczne nie jest... 3. No i to składanie... Co on chciał składać? Życzenia z okazji dnia kobiet? Kobiet tam nie było Liferoot - grunt, że się starałeś :/ Proszę GMów jeszcze raz o zastanowienie się nad formą relacji Alliance i Hordy. Raz nawet udało mi się zobaczyć wypowiedzi na /1 dwóch graczy kłócących się o to co jest jano napisane w zasadach walki na forum... "I co przegrałeś. Wstawaj i kamyczkiem do domu. Wstane tylko idź sobie" itd. Gdyby ktoś się przyczepił to właśnie to psuje mi klimat dlatego Psy nie będą brały udziału w walkach frakcji w ramach pospolitych ruszeń którejkolwiek ze stron, wyłącznie w eventach organizowanych przez nas samych bądź grupe GM. |
|
Post #2
08 Mar 2006, 22:25
Thorsten zareczam ze wlasnie pracujemy nad nowa forma regulaminu, gdzie miedzy innymi bedzie o generalu 😊 cierpliwosci proszem 😊 😂
|
|
Post #3
09 Mar 2006, 07:21
Dobrze KEt. Miło to słyszeć. 😀
|
|
Post #4
09 Mar 2006, 08:52
CZlowieku ale ty jestes pojebany. Po pierwsze wszyscy sie bili z horda oczywiscie ty gapiles sie i nikomu nie pomagales. Po drugie piszac iz "ich poskladam" bylem moze 5 metrow dalej. Jak juz ci mowilem odwal sie odemnie glupi debilu, dzialasz mi na nerwy. I ponoc jak mowiles "z byle gownem nie lecisz do gmow" a powiedz mi ze to nie jest byle gowno -TO JEST CZEPIANIE SIE
P.S. Hehe podziwiam cie, potrafiles sie czepic zdania " poskaldamy was" zastanow sie nad swoim zyciem chlopie P.S.S Kobiety tam byly |
|
Post #5
09 Mar 2006, 08:57
Po pierwsze jak chcesz komus cos przekazac grand mozna to zrobic grzeczniej
po drugie boze ales Ty infantylny... W PELNI POPIERAM CZYNY PANA THORSTENA!! z powazaniem Gnom Jontunio |
|
Post #6
09 Mar 2006, 09:06
Nic sie do niego nie odzdzywam a ten dalej sie mnie czepia, rozumiem ze poprieasz go bo jestes gnomem i pewnie jestes w jego gildi, nie dziwie sie ale nieche sie odemnie odpieprzy bo mu cos zrobie i nie tylko ja mam na to ochote
|
|
Post #7
09 Mar 2006, 09:09
tak tak pogadaj sobie dalej nawet jak bym byl kurde chomikiem albo krowa to tez bym popieral co co robi THORSTEN
i nie jestem w jego gildii 😊 KRZYZOWCY- IM CHWALA I CESC!! |
|
Post #8
09 Mar 2006, 09:13
Jak już mówiłem nie każdy musi mnie lubić. Jak klimatu nie trzymasz to akurat Ci się nie dziwię.
1. Oczywiście mówić, żę byłes 5 metrów dalej ci ine bronię... możesz nawet powiedzieć, że byłeś za górką i dlatego Cie nie widziałem. Jechałeś na koniu wieć nie bardzo mam podstawy wierzyć, że Twoja kobyła jest aż tak wolna.... Nawet jeśli tak było nie znaczy to, że w pełnym galopie słyszysz rozmowę toczącą sie po cichu choćby i te 5 metrów dalej... 2. Oczywiście, że nie pomagałem. Hoda nie potrzebowała pomocy. Jak już mówiłem walki Alliance na Horde kończą się na ogół kłótnią na generalu. Nie wiem dlaczego miałbym w tym uczestniczyć... W tym wypadku wyglądało to jakoś: "odejdź stąd! Nie! Stan do walki jeden na jeden albo sta odejdź! Nie!" Jeszce raz pytam PO CO? 3. Spróbuj usprawiedliwić swoje "poskaładamy was"... Słabo wychodzi, nie? 4. Twoje "poskładamy" akurat było tylko pretekstem i okazją do napisania tego tematu. Bardziej chodziło mi o formę spotkań Przymierza i Hordy, co jest dla mnie ważniejszym problemem niż jedno sfrustrowane dziecko. 5. Zrób sobie przerwę od komputera i telewizji. Poczytaj troche fantasy dowiesz się co to klimat i uspokoisz trochę nerwy. Ewentualnie popytaj w aptece o walerianę lub idz do specjalisty. 6. Dopuki jest na serwerze choćby jedna osoba, która popiera to co robię będę to kontynuował. Dzieki Jontek. Zupełnie bez poważania Thorsten |
|
Post #9
09 Mar 2006, 09:14
😐 Panowie Grand, Stas... źle z wami.
🙂 🙂 🙂 -zamykam |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |