|
Post #1
08 Mar 2006, 21:22
Witam klania sie Zaagh z Hordy....
chcialbym sie dowiedziec czy moglbym zostan przyjety na gma dla Hordy, z tego co wiem nie ma dla nas ani jednego Gma...a wiem sam ze przydal by sie jeden...bo sam sie doprosic od miesiaca nikogo nie moge.... Powodem dla ktorego chcialbym sie starac o konto GMa jest wylacznie chec poprawy ( oczywiscie na miare moich sil ) sytuacji w Hordzie.....bo jest ona moze troche lepsza niz gdy zaczynalem grac Orkiem a bylo to juz troszke temu. Z racji ze studiuje informatyke nie powiniennem miec wiekszych problemow z przyswojeniem sobie komend... Czasu na wowie spedzam duzo, bo nieraz po kilkanascie h dziennie. Znam swiat, a kiedy czegos nie bede wiedzial, bede mial dodatkowa motywacje by lprzylozyc sie do czegos. |
|
Post #2
08 Mar 2006, 22:04
Odezwij sie do mnie na skype: sszymonczyk
|
|
Post #3
08 Mar 2006, 22:32
ladnie tak na boku? chyba Gareon stworzyl oficjalny temat?
|
|
Post #4
08 Mar 2006, 22:54
QUOTE(Gozu @ Mar 8 2006, 10:22 PM) Witam klania sie Zaagh z Hordy.... chcialbym sie dowiedziec czy moglbym zostan przyjety na gma dla Hordy, z tego co wiem nie ma dla nas ani jednego Gma...a wiem sam ze przydal by sie jeden...bo sam sie doprosic od miesiaca nikogo nie moge.... Powodem dla ktorego chcialbym sie starac o konto GMa jest wylacznie chec poprawy ( oczywiscie na miare moich sil ) sytuacji w Hordzie.....bo jest ona moze troche lepsza niz gdy zaczynalem grac Orkiem a bylo to juz troszke temu. Z racji ze studiuje informatyke nie powiniennem miec wiekszych problemow z przyswojeniem sobie komend... Czasu na wowie spedzam duzo, bo nieraz po kilkanascie h dziennie. Znam swiat, a kiedy czegos nie bede wiedzial, bede mial dodatkowa motywacje by lprzylozyc sie do czegos. [right][snapback]12022[/snapback][/right] moze mogl bys zostac 'Helperem" albo cos takiego nie wiem jak to jest i kto co jakich praw udziela.. ale przydal by sie gm w hordzie.. kiedys nie bylo gmow w hordzie bo tlumaczyliscie to tym ze char z 'hordy' nie moze sie nauczyc wszystkich jezykow..lol.. wiem jedno GM w hordzi jest potrzebny jak nie ty to moze azagh? albo xeno? |
|
Post #5
08 Mar 2006, 23:38
QUOTE(Gozu @ Mar 8 2006, 10:22 PM) z tego co wiem nie ma dla nas ani jednego Gma... już jest... nawet o podobnym imieniu hehe 😉 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |