📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 4366
« Wróć do forum  •  7 post(ów) w temacie
KEt
Post #1 08 Mar 2006, 23:18
konto : ewolution54
postac: Leorcanan

za : mam screena 😊 nieklimatyczna rozmowa na kanale

ban do 15.03br

Post #2 08 Mar 2006, 23:40
no przyznaje sie bez bicia ...fakt troche przesadzilem 🙂 ...ale co cie nie zabije to cie wzmocni . w sumie to nawet dziekuje 😛 wreszcie znajde czas na inne rzeczy , troche przerwy mi nie zaszkodzi ...mam nadzieje...

..... nawet nie wiem kiedy sie pojawilas ...pewnie w krzakach czekalas 😛...

...obiecuje poprawe ....

...kolejna lekcja zycia - " nie gadaj glupot po piwie bo puzniej zalujesz 😢

pozdrowienia dla KEt ...ktos musi strzec prawa jak inni spia ....
KEt
Post #3 09 Mar 2006, 11:40
haha teleportowalam sie akurat do Yarpena , a ty to czysty przypadek, hmm czy to pierwszy 🙂 ktory nie placze i nie lamentuje? i zgadza sie z decyzja hmmmm 😉
Post #4 09 Mar 2006, 11:58
Wie, że zrobił źle i przyznaje sie, oo i prawidłowa postawa 😊
Post #5 09 Mar 2006, 16:12
...hmm teleport do Yarpena ?? zaraz zaraz 😐 do tej malej gnidy o grobych palcach ... niech go tylko dopadne w swoje rece !
mama zawsze mowila nie zadawaj sie z krasnalami oni to za pieniadze wlasna brode by sprzedali...
Z nikim sie tak nie podrozuje jak z tym krasnalem 😎 , a pretensji nie mam , nic to nie da wiec po co nerwy sobie i wam psuc ! zycze wiecej takich "klientow" jak ja 😀

Post #6 11 Mar 2006, 12:02
Gnida! Ja Ci dam gnide elfie ! Niech no ja Cię dorwe to zatopie w Twoim niebieskim cielsku mój toporek 😛 A jeśli chodzi o moją brode to wara z takimi pomysłami, krasnoludzka broda to jego największa świętość, długouszy 😊 . Do następnego spotkania Leo 😛
KEt
Post #7 15 Mar 2006, 11:31
unbanned

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026