📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Pytania o zasady gry i możliwości postowania
« Wróć do forum  •  3 post(ów) w temacie
Post #1 09 Mar 2006, 00:05
PIerwsze wejscie, milion postow - kiedy ja to przeczytam ?! hee normalnie jak Chłopi... bede troche w plecy zanim dobrnę do was.
Czy ktos mogłby mi wytlumaczyc, co ja moge, czego nie moge, na co musze miec zgode?
Post #2 09 Mar 2006, 01:30
tak wiec.....

0. witamy

1. narazie miałbym proźbe do wszystkich nie specjalnie zajetych GMow.. zwlaszcza dwóch nowych... o rozlozenie roslinek i minerałkow, tam gdzie trzeba...

2. mozeci robic eventy - utrzymujac klimat RPG (nie jakies dziwne chowanki), turnieje
! max nagroda w zlocie to 15 gold.
! max nagroda w level zalezy od posiadanego gracza na 70 - to 1 lvl ale naprawde za pożądny cuś...

3. pomagajcie graczom, wkrecajcie sie w to co lubicie i chcecie robic... zapraszam kogos do skryptowania, przede wszystkim do szykowania wymyslania role playing (najpierw konsultacja pomyslu z wyzszymi GMami)

4. no i przede wszystkim o ile to mozliwe konsultacja innego gma

5. a przede przede wszystkim to co jest na tym forum nie oposzcza GO dopoki ktos znas (wyzszych gm) tego nie zrobi... nie ma miejsca na takich gmow tutaj...
KEt
Post #3 09 Mar 2006, 11:33
GM na trialu to GM ktory do pracy potrzebuje nadzoru i zgody innego GM na to co chce zrobic, tak ogolnie 😊

co do ziolek hmm to Fel chyba czyms takim kiedys dysponowal hmm

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026