|
Post #11
09 Mar 2006, 23:01
Pytanie takie ogolne? Co tutaj testowac postacia na 1 levelu ?! Trzeba przynajmniej pare leveli zrobic, z 5 zeby chociaz sie nauczyc czarow, skilii i reszty zeby mozna bylo przetestowac.
Proponuje zapoznac sie ze strona www.worldofwarcraft.com i poczytac, tam sa naprawde bardzo gleboko opisane kazde klasy i wszystko na ich temat, wlacznie z dynamicznymi drzewkami talentow. Podstawowy problem wyboru postaci to : caster (mag,priest,hunter,warlock) czy tanker (woj) czy caster-tanker (shaman, pal) , a tego rough to niewiadomo gdzie zaklwalifikowac 😊 |
|
Post #12
09 Mar 2006, 23:33
QUOTE(McArthur @ Mar 9 2006, 11:24 PM) eh.. IPKISS.. ale niektorzy tak jak ja ne znaja innych serverow juz co dopiero mowic o probach robienia tam kont czy cos :| a dajmy na ten przyklad taka sytuacje.. mialem ja taka sytuacje z Narlien.. Kolega chce napisac opis postaci..(ja 1 x gralem w wowa wtedy..) nie wiedzialme nawet gdzie moja postac zacznie grac.. a chcialem w miare wiarygodna historie.. ale nie moglem bo jeszcze konta nawet nie mialem.. no ale powidzmy ze bym mial.. chyba tez bym najpierw sie zalogowal.. sprawdzil kto jest tam dowodca tam gdzie zaczynamy.. zapoznal bym sie z 10 min z krajobrazem i wyszedl... tylko po to zeby historia byla bardziej wiarygodnia i fajna.. co uadlo mi sie potem to zrobic jak uzupelnialem historie 😉 po miesiacu prawie 😛 no hmm jeszcz co do tego.. sprawdzalem inna klase.. no w tym popre gracza.. chodzi o to ze np zaczoł grac hmm Łotrzykiem.. jak wiadomo malutko rzeczy tam dziala.. i moze chcial zrobic inna postac.. tylko chcial spr czy cokolwiek dziala... i potem mogl by napisac opis postac.. nie wiem czy rozumiecie co mam na mysli.. tak bez ladu i skladu pisze.. ale sens ogolny zachowalo.. zreszta czytajcie podpis pod postem 😛 ps. Gracza tego nie znam nie jestem z nim spokrewniony ani zaprzyjazniony (chyba 😛 ) wiec nie bronie gracza tego konkretnego tylko suytuacji... ps2 proponuje za takie postepowanie udzielic Ostrzezenia.. ew. Kick z servera (ale wczesniej dlaczego dostal kicka) to da mu do myslenia.. i wg mnie sie nie powtorzy.. Pozdrawiam Betty.. [right][snapback]12163[/snapback][/right] Na moim serwerze nie ma testów i koniec! A inne serwery mozna poszukac w google.pl i tam komuś psuć zabawe i zaśmiecać serwer. |
|
Post #13
10 Mar 2006, 00:07
albo tutaj
CODE http://wowstatus.net/serverlist.php |
|
Post #14
10 Mar 2006, 09:16
QUOTE(IPKISS @ Mar 10 2006, 12:33 AM) Na moim serwerze nie ma testów i koniec! A inne serwery mozna poszukac w google.pl i tam komuś psuć zabawe i zaśmiecać serwer. [right][snapback]12170[/snapback][/right] 🙂 zasady nie sa po to zeby je lamac a testowanie postaci ile 5-10 min nic nie pomoze pozdr Tomo dobra robota 😀 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |