|
Post #1
09 Mar 2006, 10:01
Panie Temp przepraszam pana ale czy nie zdenerwowal bys sie gdyby taki Thorsten o byle gowno probowal cie udupic za przeproszeniem.Czepia sie na kazdym kroku, w koncu mi nerwy puscily.Powiedzialem mu zeby sie odemnie odwalil i SKARZYL w slusznych sprawach a ten o byle co leci z placzem na forum. Jesli moge Cie prosic zrob cos z tym. Nie wiem, zabron mu sie do mnie odzdzywac i przytaczac mojego imienia czy cos w tym stylu, oczywiscie jeslis laskaw:D
P.S. Co miales na mysli mowiac " 🙂 🙂 🙂 " ?? P.S 2 NIe biore tu pod uwage postow pana Thorstena, interesuje mnie wypowiedz GM'ow iprosze abyscie cos z tym zrobili |
|
Post #2
09 Mar 2006, 10:47
Nie jestem gmem ale sie wypowiem w tamtej sprawie.
Liferoot stal kolo mnie gdy mowil z horda wiec nie stal na drugim koncu jak ja tam stalem bez przrwy z nim i reszta ekipy. Thorsten a dlaczego nei wlczyles?? bo sie bales przeciez to walki z horda tam nie bylo 1 vs 1 tylko masowy atak chcielismy oslonic kazia przed horda bo by go jeszze zabili i kto by nas obszarowkami rabal 😛 nie rozumiem dlaczego si etylko przygladales chociaz jestes ponoc w aliance a hordy sie boisz ;/ popieram granda |
|
Post #3
09 Mar 2006, 11:08
grand:
Nie lece z byle czym. Nie chodziło mi o Ciebie, ale głównie o formę spotkać Hordy i Alliance, które nie są ani zabawne ani klimatyczne. Ciebie dorzuciłem w ramach bonusu, bo też klimatycznym graczem nie jestes chociaż mówisz "witaj" i "bywaj" zamast "siema" i "nara"... Co udało mi się wykazać. Demon: W walce udziału nie brałem, racja. Podaj mi jeden powód dla którego powinienem. Horda wykańczała moich... powiedzmy przeciwików politycznych. Z Hordą miałem współpracować? Poza tym jakbyś przeczytał moje orędzie do graczy Hordy mógłbyś wywnioskować, że Psy wcale z Przymierzem sie nie utożsamiają i nie biorą udziału w waszej świętej wojnie. To właśnie jest RPG - konsekwentne realizowanie postawionych przed nami celów (nie na hura bo tam hordziarze stoją), czego Twoja postać przykładowo nie robi. Jeśli się z tym nie zgadzasz, do czego masz oczywiście prawo, zajrzyj do opisu Arriatelli na forum i porównaj z zachowaniem w grze. Poza tym nie w smak jest mi się kłócić na generalu kto ma pierwszy odejść z pola bitwy czy ustalać walki 1na1 z czego takie spotkania już słyną. Dla mnie jest to bardzo przykre i żałosne zajście i nie będę przykładał do tego ręki. |
|
Post #4
09 Mar 2006, 11:28
moze i masz racje thorsen co do tego,ze horda i przymierze nie powinni sie rozumiec.na drugi raz jak cie zobacze nie bede probowal "w miare dyplomatycznie" zalatwic takiej sprawy tylko po prostu cie zaatakuje.rozumiem RPG,wiec jesli ci sie tak podoba wczuje sie w role krwiozerczego nieumarlego,dla ktorego wszyscy z przymierza sa jednakowi.
odwolywalem sie do http://wow.page4u.pl/index.php?showtopic=4364 a napisalem tu bo tamten temat jest zamkniety PS:nie wiem o co ci chodzi z ta walka na spojrzenia Pozdrawiam 😊 |
|
Post #5
09 Mar 2006, 11:39
O to mi własnie chodzi Scorpix. Jeśli jestem Twoim żarciem to tak mnie traktuj 😀
Co do walki na spojrzenia to tylko taka metafora opisująca stanie i patrzenie jeden na drugiego 😉 Nie uważąm, że wszyscy w Hordzie są jednakowi. Dąrzę tylko do tego żeby ludzie grali tymi postaciami które opisują na forum. Żeby nie był to tylko pic na wodę jak w przypadku Arriatelli. |
|
Post #6
09 Mar 2006, 11:39
QUOTE(grand @ Mar 9 2006, 11:01 AM) Panie Temp przepraszam pana ale czy nie zdenerwowal bys sie gdyby taki Thorsten o byle gowno probowal cie udupic za przeproszeniem.Czepia sie na kazdym kroku, w koncu mi nerwy puscily.Powiedzialem mu zeby sie odemnie odwalil i SKARZYL w slusznych sprawach a ten o byle co leci z placzem na forum. Jesli moge Cie prosic zrob cos z tym. Nie wiem, zabron mu sie do mnie odzdzywac i przytaczac mojego imienia czy cos w tym stylu, oczywiscie jeslis laskaw:D P.S. Co miales na mysli mowiac " 🙂 🙂 🙂 " ?? P.S 2 NIe biore tu pod uwage postow pana Thorstena, interesuje mnie wypowiedz GM'ow iprosze abyscie cos z tym zrobili [right][snapback]12076[/snapback][/right] mam dość waszych nawzajem bluzgów... nie mozna tego tolerować dłużej... jakieś moralne zasady obowiązują... prawda... I nie jestem jakies "powiedz mu" I chozdi o WYRAZY... nie wolno tak sie publicznie obrażac, będą za to wyciągane konsekwencje... I nie po to zamkąłem tamten temat zebyscie sie dalej kłucili.... TO JEST DZIAŁ SKARGI a nie KLUTNIE .... jest różnica jest... prosze sobie ISC na OFF-topic A juz tym bardziej prostackie reakcje, chamstwo, obrazy NIE BęDą TOLEROWANE... w interesie wszystkich tutaj użytkowników. |
|
Post #7
09 Mar 2006, 15:07
OK ja juz nie mam sily klucic sie na forum , przez co moge miec glupie klopoty. Nie bede sie prawie wogole wypowiadal na forum, wole sobie spokojnie pograc.
Popieram Skorpiona i dziekuje Demonowi. Moze i nie mozna rozmawiac z horda na generalu ale w takim razie jak bysmy zalatwili sprawe z kaziem, gdyby dajmy na to dwie gildie w tym samym momecie zucily sie na kazia. Moze strony sie dogadaja albo cos w tym stylu, z reszta wali mnie to robcie sobie co chcecie ja bede sie tylko podporzadkowal pod reg. i wale to czy thorsten skarzy czy nie, chcem spokojnie pograc na MW. |
|
Post #8
09 Mar 2006, 15:47
Ciebie w ogóle sporo rzeczy wali, a najbardziej to chyba klimat :/ Jakbyś chciał się dogadać z obcokrajowcem, który w sklepie próbuje kupić ten sam towar co ty? Też na generalu? Troche pomyślunku. A ten porzykład... ech... niektórym to tylko bossy w glowie... Ale graj sobie, ciesz się wysokim lvl i epickimi gratami. Zakończ swój żywot na MW na poziomie wegetacji w klimatyzowanym środowisku... "Witaj" i "Bywaj" ot cały klimat, bo elf z Ciebie taki jak z koziej rzyci harmonijka :/
|
|
Post #9
10 Mar 2006, 10:06
hahahaha dziecko 😀 Zazdrosci i tyle mam do powiedzenia hahahaha. A co do mojego kliamtu umieg go utrzymywac "witaj" i "bywaj" to tylko to co ty slyszysz bo widze cie tylko w SW (oczywiscie nie mowie tego do ciebie) Jak juz mowilem lajt ,olewam cie:D
|
|
Post #10
10 Mar 2006, 10:18
Grand nie przeginaj, jak na razie tylko Ty starasz sie ciagnac ten temat w nieskonczonosc podajac debilne argumenty na Thorstena. Ja wlasciwie nie wiem o co tu biega ...
Wiec radze przestac Panie Grand ! |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |