|
Post #1
09 Mar 2006, 18:32
Witam mam problem nie wiem czy też to zauwarzyli gracze grajacy wojownikiem ale na moim koncie nie moge rozwijac skilli pomimo ze odwiedzilem trenera i trener nauczyl mnie zdolnosci. Np Poznalem zdolnosc First Aid i chce stworzyc przykladowo bandarz... wiec naciskam ta zdolność (dodam ze mam odpowiednie składniki) i ...... NIC !!!!!
ani sie nie podnosi skill ani nie ma bandarzu a składniki ..... WSYSŁO !!!! to samo z skilem Inżynieria.... Dodam ze nie mam tej profesji nawet w zakłądce skill w grze (to tam gdzie sprawdzacie ile punktów już macie w np urzywaniu tarczy lub topora) Jeśli da sie cos z tym zrobic to prosze o zajeciem sie moim problemem, jesli jakies pytania to chetnie odpowiem jesli przyczynie sie do zlikwidowania tego buga |
|
Post #2
09 Mar 2006, 18:43
ja mam normlanie skille moze sie u kogos nauczyles kto jest zbugowany i si enauczyl sam siebie
|
|
Post #3
09 Mar 2006, 19:13
no tak ale w jak otwieram ksiązke to te skile mam. i mam ich symbole (po kliknieciu nastepuje urzycie skłądników ale nie rośnie ani poziom w skilu ani nie pojawia sie wykonany przedmiot)
nowych przepisów też moge sie uczyć u trenerów ale w zakłądce skile (na dole tam gdzie otwieramy karte postaci) nie mam tych skili to jest ból i nie wiem jak zrobić by to działało 😢 ni nic moze cos wymyslicie w wolnej chwili . |
|
Post #4
09 Mar 2006, 19:23
Mi nie ktore skille czasem znikaja w ogole na jakis czas i potem po kilku relogach znowu sie pojawiaja 😢 no ale nic nie mozemy tak w koncu az narzekac .. musimy sie cieszyc z tego co jest i byc wdziecznym ze ipkiss nam pozwolil grac na swoim sercerze i tez byc wdziecznym Game Masterom za to ze staraja sie zeby poprawic sytuacje 😊
|
|
Post #5
09 Mar 2006, 20:31
hehe troche wazelinki nikomu nie zaszkodziło 😛 😂
a co do skili.. hmm u mnie jest poprawnie.. tyulko czasem znikaja talenty 😊 tzn pkt talentow 😉 ale tak jak mowisz 2-3 relogi i sie naprawia 😊 |
|
Post #6
10 Mar 2006, 15:29
no u znajomego który też gra... wojownikiem nie ma takiego problemu wiec to wlasnie mnie najbardziej denerwuje, no ale moze sie to naprawi samo a moze nie bede mógł rozwijac dziedzin które mnie interesują
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |