|
Post #1
10 Mar 2006, 11:23
Po wczorajszej poprawce nie działaja aury tzn. moge użyć tylko jednej w danej chwili a nie wszystkich. Niewiem czy tak miało byc czy nie 🙂 Prosze o rychłą odpowiedź lub naprawe tego błędu.
|
|
Post #2
10 Mar 2006, 11:26
to nie jest blad
|
|
Post #3
10 Mar 2006, 13:49
o.O ??!! To zart?jesli tak to cos ci nie wyszedl ..! 😉
|
|
Post #4
10 Mar 2006, 13:53
Moze ktos powiedziec czemu aury nie dzialaja wszystkie naraz tylko 1
dzieki za super poprawienie gry. Mam nadzieje ze to poprawicie. |
|
Post #5
10 Mar 2006, 14:07
Zasada działania skilli paladyna takich jak aury, seale i blessingi:
1. Jedna aura na paladyna w drużynie (czyli tak jak powinno być) 2. Tylko jeden seal może być aktywny. 3. Tylko jeden blessing moze byc aktywny. ad. 1. Działają tak jak powinny (jdna aktywna), z tym wyjątkiem, że działają tylko na pala, a nie na drużynę. ad. 2. Seale były poprawiane w poprzednim upgradzie (zmieniono szanse na zadanie magicznych obrażeń ze 100% na 50%). ad. 3. Można mieć na sobie więcej niż jeden blessing. Rozjasniło się ? Wiem, wiem do dupy jest, ale tak ma niestety być 😠 |
|
Post #6
10 Mar 2006, 14:31
oleksiak tak jest na org servie, że jest tylko jedna aura więc niewiem co ci się nie podoba. Postacie mają być w miarę równe między sobą więc jak ci się nie podoba, że działa jedna aura jednocześnie to się przenieś na inny server. 😐
PS:Hunterowi też teraz działa tylko jeden aspect tak jak powinno być i nikt problemów nie robi. |
|
Post #7
10 Mar 2006, 14:34
I to bardzo dobrze jest zrobione a nie ze pal niepokonany jest 😛
|
|
Post #8
10 Mar 2006, 16:09
Ja powiem tak- w tym wypadku dobrze zrobiliscie palowi bo naprawde byl za silny, ale nie rozumiem po co wprowadziliscie to na huntera, ja wiem ze tak jest na orginalnym servie ale u nas to nie powinno przejsc bynajmiej dla huntera poniewaz hunter i tak jest juz przyciety namaxa.Dosc ze nie dzialaja pulapki to jeszcze iwekszosc skili z petow.
|
|
Post #9
10 Mar 2006, 16:20
Wiadomo tak powinno być, bo tak jest na globalu. Jest taka jedna mała róznica na globia działa cała masa talentów, które ulepszają aury i inne cech bierne pala. rozumiem, że napawiacie rzeczy, które nie działają bądź dzałają źle. W ten sposób jednak zabieracie postaci to co jako tako działało nie dając tego co normalnie powinno ją wspomagać... Teraz pal już nie tylko nie będzie niepokonany, ale będzie z niego straszna kicha :/
|
|
Post #10
10 Mar 2006, 18:39
I dobrze:) Za duzo palladynow jesst na serwie:)
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |