📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Test nowej ery - konta do testów
« Wróć do forum  •  13 post(ów) w temacie 1 2
KEt
Post #11 11 Mar 2006, 21:36
QUOTE(IPKISS @ Mar 11 2006, 08:42 PM)
bosko
[right][snapback]12414[/snapback][/right]

no pewno ze bosko, najpierw zanim ide do pracy rozmawiam z Tempem , ze chetnie sie bazie przyjze i co umiem to odrazu naprawie ( nie trudno sie domyslic ze w skryptach nie bede grzebac bo nie potrafie )

Temp pisze posta na forum, dzieki temu amm baze , biore do roboty , siedze pare godzin, z czystej hmm przyjemnosci poprawiam to co pamietam jak widac powyzej grrr a tu klops eh rece mozna zalamac po prostu

moze po prostu nic nie bede robic i tyle , no moze spawne jedynie ziolka ( jak znajde mapy ) bo tego nikomu sie nie bedzie chcialo tykac eh

wiecie juz moze czy dzialaja takie atrybuty jak +5 to mana , albo +5 to fishing ? na przedmiotach albo +8 mana per second ? fajnie by bylo ( marzenie )
Post #12 12 Mar 2006, 15:26
ja tez przed poprzednią zmianą poprawiałem guild-masterów i maaase questów... a wszystko w nowym (czyli obecnym dzialalo) ... takie zycie... a poza tym walnąłem ze NIE WIEM to miało charakter znaku zapytania.. jesli chcemy obstać przytym db to OOKK

a poza tym world.save temat juz olany ? mowilem ze jest z nim nie tak spooooro.. mozna zaladowac nowy SUPER world.save aleeee jak juz patrzylismy z Gareonem nie ma w tej DB tamtych NPC.. co skutkuje spotkanym Uknow Entity co pare kroków...

wiec problem jest dwojaki...

a skoro ket napotkala fajne, nowe NPC... jakos mozna pomyslec o fuzji.. nowego swiata z naszym obecnym
KEt
Post #13 12 Mar 2006, 17:37
ja tu tylko sprzatam, jezeli jest szansa na cos lepszego to trzeba ja wykorzystac,

btw odrazu mowie ze pracuje nad mapami ziolek i bede je dostawiac , pozniej zajme sie zlozami ( jakby ktos chcial wczesniej zlozami sie zajac to sa mapy na goblinworkshop.com )

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026