|
Post #1
10 Mar 2006, 20:45
Powiem krotko.......
bo nie ma co pisac...... Duze Bitwy na MW ( horda vs Aliance).......sa beznadziejne....... 😠 Ludzie przyjezdzaja zeby sie pokazywac.....chwalic swoim ubiorem...... Sprzedawac itemy......cwalic sie czarami......pokazywac swoje lvl......... Tragedia.......jak nic....... Moze ja rozumuje inaczej..... i dla mnie bitwa to bitwa......a nie jarmark.........ech....albo cyrk..... Co chwila slysze......"jak mam wejsc do ciala" i to na generalu....ech...... Tragedia......jak nic........ Prosze tylko ludzi ktorzy graja na MW zeby kazdy w swoich sumieniach rozwazyl i zastanowil sie co to zanczy prawdziwa bitwa (choc to komp 😊 )...albo potyczka.....bo to czego jestem swiadkiem......to zenada.... A jak ktos ma mala wyobraznie ....bo takich tu jest duzo......(niestety wiecej tych z duzym lvl).......to moge pozyczyc lektury.......albo udostepnic bibliteke..... I prosze Gm'ow zrobcie ostrzejsza selekcjie......do MW.... Bo zaczyna sie kaszanka...... 😳 PS. nie chcialem nikogo urazic.......jesli kogos urazilem przepraszam..... PS.Wierze ze Gm'my maja duzo roboty i za to ich szanuje....ale jesli chcecie utrzymac serv na wysokim poziomie.....robic ostrzejsza selekcjie... i powywalac......ludzi ktorzy tu sie nie nadaja......(bardzo czesto sa to wysokie lvl...choc jest wiele wyjatkow.....) Mialem taka sytuacjie......nie trzyma gosc klimatu zwracam uwage.....a on mi pisze na forum......."no co dostane moze bana"......odjezdza i sie smieje...... ech...tragedia.... szkoda ze nie zrobilem screena......ale mnie zamurowalo....... Ale pewnie to i tak nie dalo by nic wyladowal by w kopalni najwyzej....... Bo to pewnie byl jakis zaprzyjazniony z Gm'ami..........ech..... No nic trzeba trwac.......i przymykac oczy na takie zajscia...... Wysokie lvle czuja sie bezkarnie.......ech...... Obym nie dozyl upadku moralnego mrocznych wrot........a takowy sie chyba zaczyna.......jak slychac w kuluarach...... PS3. nie chcialem nikogo urazic....... Z szacunkiem mortido |
|
Post #2
10 Mar 2006, 20:53
No co Ty, badz powazny, przeciez kazdy wie ze to nie ma nic wspolnego z klimatem.. klimat to psuja ludzie co walcza z mobami !
|
|
Post #3
10 Mar 2006, 20:55
hahahaha Ace skad ty sie wzioles? Piszesz w stanie trzezwym?😀
|
|
Post #4
10 Mar 2006, 20:55
zle to nazwales bo kazdy musi z mobem walczyc chociazby z qestu a obrona SW to nie widzialem Mortido jak ktos mowil cos na generalu moze mnie juz nei bylo bo bitwa sie przeniosla do westfall 😛
|
|
Post #5
10 Mar 2006, 21:02
QUOTE(Ace @ Mar 10 2006, 09:53 PM) No co Ty, badz powazny, przeciez kazdy wie ze to nie ma nic wspolnego z klimatem.. klimat to psuja ludzie co walcza z mobami ! [right][snapback]12255[/snapback][/right] ech....... No to dlaczego wiedza a nie staraja sie tego zmienic........ 😠 Walka z mobami taz moze byc klimatyczna Bogowie(Gm'y)......kogo wy tu wpuszczacie.......ech..... moze cie juz nie bylo.....ale to nie bitwa .....tylko cyrk 😠 😊 mieszane mam uczucia.........ech.... z szacunkiem mortido |
|
Post #6
10 Mar 2006, 21:31
Jest takie powiedzonko: "Życie jest piękne tylko ludzie są do dupy" tak właśnie jest z MW. Na serwerze jest tylko bardzo wąska grupa ludzi, którzy rozumieją co miał na myśli IPKISS tworząc ten serwer. Jedyna moja rada to nie bierz udziału w tych przedstawieniach tak jak ja i reszta Psów.
Wyjątkowo do wypowiedzi granda się nie przyczepie, bo nie zrozumiałem o co mu chodzi... Tak samo zresztą Ace'owi... |
|
Post #7
10 Mar 2006, 21:37
Mi sie cisna na usta same nieprzyjemne slowa, wiec lepiej sie ucisze.. 😛 FAjne ze Gm jakis evencik zrobili, ale.. nie znalazlem nikogo (zywego) z hordy.. a tu koneic.. wielka szkoda
|
|
Post #8
10 Mar 2006, 21:58
Chyba Thorstenie masz racjie......
ech... Daje se spokoj na razie z takim cyrkiem...... Z szacunkiem mortido |
|
Post #9
11 Mar 2006, 03:08
czytajcie mi z ust:
😂 😮 😑 🤔 😐 i jeszcze jedna sprawa mnie wkurzyła... JA nie MAM osob zaprzyjaznionych na servie... i znam paru GMow tu i tez wiem ze nie dzialaja w ten sposob... co do klimatu... po co skargi jak nie ma SCRina.. hm ? to jest raczej uwaga... wiec uwaga została wzieta pod uwage... na koniec wygadam sie... ze nastepna Era MW przyniesie serio gromkie zmiany i nie tylko techniczne, ale organizacyjne. co do slekcji, czasem sie ktos przemknie, czasem z pozoru jest tylko ok... a czasem po jakims czasie nawet porządnego gracza trafia jakies ufo i szaleje... a uwagi prosze poscić w odpowiednim dziale do tego (pytania i problemy) POZDRAWIAM... i zamykam! |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |