📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Porównanie rang Mrocznego Zakonu i Niebianskiego Zakonu
« Wróć do forum  •  4 post(ów) w temacie
Post #1 10 Mar 2006, 23:16
Czyz mroczny zakon nie jest ludzaco podobny do Niebianskiego (mojego)

Czyz rangi nie sa podobne......

mroczny mistrz u mnie zakonny mistrz
Mroczny rycerz u mnie zakonny rycerz
mroczny brat u mnie zakonny brat

Nie chce mowic po imieniu..ale wszyscy wiedza jak to sie nazywa......
Znow zabraklo pomyslow........ech......
Za czesto to sie tu zdarza......

Prosze kogos o udzielenie mi wyjasnien czemu tak......a nie inaczej...?
prosze jakiegos Gm'a o rozwiazanie problemu ( bo jak nigdy nie lubialem problemow tak zaczynam je miec.,...ech..) 😑

Cos z tym trzeba zrobic....
Jak mroczny zakon nie ustapi to ja to zrobie...bo wojny z nikim prowadzic nie chce...
Ale niech ktos odpowie DLACZEGO TAK!!!!! 😠 😠

z szacunkiem
mortido

Post #2 10 Mar 2006, 23:43
Stworzylem swoj Zakon nie wiedziac nawet o isteninu i o tym czym jest Twoj Zakon...zanim wszystko stworzylem itp. nie patrzalem nawet na strone twojej gildi wiec nie mozesz mnie oskarzac o plagiat... rangi stworzylem samemu nie patrzalem na te wystepujace w "Haevenly Order" a ze wypadlo tak ze sa podobno no coz trudno ...ale nie zgapilem ich bo predzej ich NIE WIDZIALEM....stopnie sa podobne bo wiele rang nie mozna wymyslec dotyczacych zakonow wiec taki zbieg okolicznosci zaszedl...ALE JESZCZE RAZ PODKREŚLAM NIC NIE ZGAPIŁEM BO NIE WIDZIALEM PREDZEJ STRONY TWOJEGO ZAKONU
Post #3 11 Mar 2006, 00:06
mysle ze poprostu prawdopodobienstwo trafienia w podobne nazwy jest dosc duze... nie ma tez co sie tak strasznie przejmowac mortido... no tak wyszlo... to tak jakby vedor i reszta shitow czepiali sie ze dobra strona mocy ich plagiatuje...
Post #4 11 Mar 2006, 00:07
Eee nie przesadzajcie z tymi plagiatami... Chyba, że macie nazwe w UP zastrzeżoną.

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026