|
Post #1
11 Mar 2006, 00:16
Przechodzimy do 2 rundy głosowania z pośród 7 możliwości głosowania przeszły 2
Możliwości wyboru: 1. Wprowadzić nowy emu i resetować postacie. 2. Wprowadzić nowy emu nie resetować postaci i nie ruszać expa. (Niektóre postacie moga zostać automatycznie skasowane przez Emu) Proszę 10 razy przemyśleć zanim zagłosujecie |
|
Post #2
11 Mar 2006, 00:21
opcja 2
|
|
Post #3
11 Mar 2006, 00:38
Opcja 1
|
|
Post #4
11 Mar 2006, 04:05
Opcja 1
|
|
Post #5
11 Mar 2006, 07:25
hehhehe:) dooobrze:) 1 wygrywa!!! 😊
Ps: Ale byka walnoles Ipkiss:P I to na pierwszej stronie^^ //IPKISS Juz poprawiony 😊 Późno w nocy było 😛 albo wcześnie rano miałem prawo 😊 |
|
Post #6
11 Mar 2006, 07:46
a co tam opszyn 1
|
|
Post #7
11 Mar 2006, 08:22
ludzie, opcja 2!!! 😛
|
|
Post #8
11 Mar 2006, 08:41
opcja 2.
ponieważ zamknąłeś poprzedni temat a chciałem kontynuować polemikę zrobię to tutaj. chciałbym się zapytać, czy nie można poprostu przyjac takiego złożenia jak przy przechodzeniu na ten obecny emu? proponuje ustalic po prostu ze staramy sie postaci nie resetowac, ale jesli choć jedna zostanie utracona i nie bedzie mozliwe przywrocenie wtedy reset nastapi obligatoryjnie przed wprowadzeniem tego emu zaproponowalem takie rozwiazanie i spotkalo sie z duza doza akceptacji... i jakos wyszlo bez utraty postaci (byla tylko znaczna cofka co spowodowalo ze nie bylo postaci ktore zalozone byly bodajże do 2 tyg przed zmiana emu) i jescze jeden komentarz do tego co napisal lipczyk w poprzednim temacie. Wlasnie dla expiarzy najgorszy jest brak resetu... w ostatnich tygodniach dobitnie bylo widac kto ma mentalnosc expiarza i gral tylko zeby osiagnac 70 lvl, a kiedy juz to zrobil zaczelo mu sie nudzic... bo nie ma juz co robic... bo klimat go nudzi, nie jest dla niego wyzwaniem. taki typek zakładał wiec nowa postac, nawet zmienial frakcje... no bo po co ma grac postacia ktorej nie da sie juz ulepszyc? 😉 Dlatego tez NAJGORSZYM wyjsciem dla expiarzy jest... BRAK RESETU... reset otworzy tylko nowa fale expiarstwa i otworzy dla nich nowe pole do popisu W mojej gildii jest 5 postaci które osiagnely 70 lvl. I niech ktos mi powie, że z tego powodu się nudzimy! wczoraj z okazji proroctw o końcu świata urządziliśmy sobie pożegnalną wieczerzę i ogólne święto. przez chyba 3 godziny nie zabilismy nawet 1 moba (dopiero potem jak nieproszony gosc wlazl nam do jaccuzi i zaatakowal mlodziutką czarownice)... bawilismy sie, tanczylismy, pilismy, puszczalismy fajerwerki, rozmawialismy, opowiadalismy historie z dotychczasowych przygod. odwiedzilo nas nawet 3 gm BoB, Horn i przez chwile chyba nawet byl jakis trzeci ale imienia nie pamietam, wiec mozecie ich zapytać jak się to odbywało. A na porzadku dziennym sa gildiowe zadania, wprowadzanie mlodszych w swiat MW, wspolne wyprawy (najbardziej podobala mi sie wyprawa CAŁĄ GIDLIĄ na Kazzaka, eskortowalismy nawet tych na 20 i 30 lvl, abyw szyscy mogli wziac udzial w bitwie, a potem odegrany podział łupów - to jest wg mnie sposob w ktory powinno sie bic bossy, a nie ze 3 gosci na 70 regularnie 3 razy dziennie leje te same bossy) przepraszam ze sie tak rozwodze, lecz chcialem poprostu pokazac ze mylne zupelnie jest twierdzenie iz reset ukróci expiarstwo. Wielu ludzi wlanie teraz dopiero zaczelo odgrywac nalezycie swoje postacie, maja czas zatrzymac sie w miescie i pogadac z napotkanym pobratymcem czy tez wziac udzial w wieczerzy bez ciaglej mysli ze ktos w tym czasie stuka level i ich dogoni i zabije Jeśli będzie reset to przyjme to z godnością i nie zamierzam się obrażać, Kru'Shak i tak powróci by przewodzic Legion of Doom. Dziekuje za cierpliwosc w lekturze 😊 p.s. ciekawe ile z osob glosujacych na opjce 1 kieruje sie poczuciem ze tak bedize lepiej dla serwera a ile czysta zazdroscią o lvl hehe. 😎 |
|
Post #9
11 Mar 2006, 08:57
ehhh ja kieruje sie:
- szansa na wyrownanie stron horda/aliance - zmiejszeniem max lvla na 60 (woj wymiata mag cinka dupa na 70 ehhh) - niektorzy i tak straca postac po resie serwa - brak bledow w emu, jesli postacie nie beda importowane ze starego - szanse na wyklarowanie sytuacji z gildiami - i wieeele innych, ktorych nie pamietam w tej chwili^^ Ps: reset postaci najbardziej dotknie expiarzy, wiec jestem za! |
|
Post #10
11 Mar 2006, 09:03
Zgadzam się z moim wcześniejszym przedmówcą. Tylko i wyłącznie OPCJA 1 !
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |