|
Post #1
11 Mar 2006, 08:36
Widze ze wzbudza to wiele kontrowersji....."Dlaczego on stawia tyle kropek"
Pytanie to slysze dosc czesto...jesli nie nagminnie..... zatem odpowiadam.... Dogorywam na ASp a tam mawiaja....... "punkt to podstawa od niego sie wszystko zaczyna i na nim sie konczy 😊 a punkt tutaj to kopka...heheh 😊 ) nastepna sprawa... mozna powiedziec w taki sposób: Tak! stanowczo Tak? pytajaco Tak. prawidlowo z pewna doza szacunku......i znajomoscia ortografi 😛 Tak tak od niechcenia takie to pospolite... 😛 Tak........ I tu wkracza nutka tajemniczosci jedni pomysla ze to to pierwsze inni ze drugie a inni ze trzecie.....ktos pomysli ze ciag dalszy nastapi , ktos pomysli ze koniec gadki.......ktos pomysli "cos tam jeszcze mysli".....albo co on mysli....ktos iz po co te kropki.....etc etc Widze iz kropki moje spelniaja swoje zadanie... Bo coraz wiecej ludzi nurtuje mnie tym pytanie "PO CO" hehehe. Widze tez ze duza czesc zarazila sie moimi kropkami.......o to chodzi..... Wiwat Kropkowcy.....!!!!!!!! 😉 Z szacunkiem Mortido..... |
|
Post #2
11 Mar 2006, 08:44
hehehe masz racje..... te kropki sa BARDZO zaarazliwe.... Teraz nie mógłbym się bez nich porozumiewać normalnie..... 😛
Jak nie dodam tych kopek chociaż w jednym zdaniu to się źle czuje 😀 |
|
Post #3
11 Mar 2006, 08:55
O tego to zaraza....jaka sa kropki...zzrera juz od srodka..... 😊
hehehhehe oby tak dalej............vivat!!! |
|
Post #4
11 Mar 2006, 09:28
A dla mnie to wygląda tak, jakbyście chcieli się wyrazić po bardzo, bardzo długim biegu i nie mogli złapać oddechu 😂
|
|
Post #5
11 Mar 2006, 09:42
No cos w tym jest Cadogan...... 😊
Kazdy ma innen skojarzenia....oto chodzi......hahhhaha to dziala...... 😛 |
|
hotshot
|
Post #6
11 Mar 2006, 12:53
// Post Skasowany, wywo?ywam b?ad w bazie \\