|
Post #1
12 Mar 2006, 11:24
Imie: BERGHE
Rasa: ELF Profesja: DRUID Wzrost: 217 cm Waga: 67 kg Włosy: białe Oczy: ogniste Karnacja: błękitne Opis postaci Berghe jest elfką o świetlistym spojżeniu. Ma białe ja snieg, wysoko spiete włosy. skończyła 105 rok życia, wiec jest jeszcze młoda. Chetna nowych przygód i wyzwań. Przemierza bezdroża lasów i pustkowi szukajac prawdy o swym pochodzeniu i niszczac stwory jakie pozostawiła po sobie obecność armii nieumałych. Historia postaci Berghene znaleziono jako małe dziecko przy północnych klifach Teldrassil. - Poptrz Qelialo co tam robi to dziecko ?? Nie możemy go tak zostawić samo nie przetrwa. -- Allanar daj sobie spokój. Mówie Ci jak je weźmiemy to bedą z tego kłopoty. - Jeszcze nic dobrego sie nie zdarzyło jeśli nie było przy tym choćby troszeczke kłopotów. Zakończył dyskusje Allanar i przygarnął małą elfke do serca. Trzydzieści wzchodów ksieżyca upłyneło gdy nagle małe dziecko powiedziało .... "Berghe" Berghe ..Berghe...Berghe. Allanar i jego żona spojżeli na siebie z zadziwienie. -- Już mówi słyszysz Allanar ?? Mówi ... Zobaczysz bedą z tego kłopoty. - Berghe tak już wiem jakie bedzie nosić imie !!! Wrzasna Elf nie zwracajac uwagi na wywody Queliali. - Berghe (zamyślił sie elf) czy nie tak zwano dawniej błekintne gwiazdy ?? I tak nado imie młodej Elfce. Berghe była wesolym i pełnym radości elfem. Allanar nauczył jej podstaw drudzkiej magii, jezyka elfów, wspolnego jezyka przymierza i wielu innych przydatnych umiejetności. Gdy Berghe osiagnela 105 rok życia i przestała być dzieckiem Allanar i Queliala opwiedzieli Berghe jak została odnaleziona przy północnych klifach. Berghe postanowiła, że wyruszy w świat, aby poznać swoje korzenie i być może sowoich przodków. |
|
Post #2
12 Mar 2006, 12:05
jesli ktos ma 215 cm i 53 kg wagi to uwierz ze wyglada jak patyk :] no coz ale w swiecie fantasy wszystko jest mozliwe 😀 ...Troche krotkie i z domieszką błedów... historia dobra ale moglbys ja rozwinac...
|
|
Post #3
12 Mar 2006, 20:00
Hm no tak z tą waga to troszeczke przegiąłem. Błędy spróbowałem poprawić 😀
Co do historii i jej długości to cóż ... zawsze zostaje pole do popisu w dziale historie 😊 mam nadzieje , że znajde chwilke i coś tam wkleje 😛 Dziękuje za opinie. POZDRAWIAM BERGHAS/BERGHE |
|
Post #4
13 Mar 2006, 11:38
jezeli chcesz grac ta postacia to ten opis jest niewystarczajacy , dziekuje za uwage 😳
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |