📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Zegnam i zycze powodzenia w dalszej grze
« Wróć do forum  •  16 post(ów) w temacie 1 2
Post #1 13 Mar 2006, 19:08
Witam! Juz dawno nie bylo mnie w grze. Koncze z gra WoW byl to moj pierwszy server i chyba najlepszy jaki moglem wybrac spedzilem tutaj wiele godzin.
Gralem w WoW od okolo roku i zawsze odkad pamietam byl to ten server.
Chcialbym podziekowac wszystkim ktorzy pomagali mi w grze 😊 Dotrzymywali mi towarzystwo .
W szczegolnosci Kaelowi ktory mowil mi co i jak na samym poczatku .

Podziekowanie kieruje rowniez w strone Demona tez mi duzo pomagal

Podziekowania dla Shadowlady Z nia byly swietne przygody Moja wirtualna milosc 😊

Dziekuje serdecznie mojej gildi Szkoda ze mnie wywaliliscie 😊 Ale cio tam. To wy mnie utrzymywaliscie w grze 😊

Wiele ludzi uwazalo mnie i nadal uwaza mnie za nooba i tak pewnie jest nie znam sie zbytnio na WoW no ale jakos mi szlo. Naprawde fajnie mi sie gralo 😊

No coz mialem tutaj wiele przygod Duzo by wymieniac 😊

Moje pamietne klotnie z KEt 😀 Hehe pozdrawiam:)

Prosze Gm zeby usunal moje konto nie bede go nikomu dawal.

Dziekuje wszystkim za to co dla mnie zrobiliscie .

Przepraszam wszystkich ktorych urazilem : Liferoot Wazii Gildur 😊 i wogole wszystkich

Zegnam i zycze powodzenia w dalszej grze. Moze kiedys wroce Ale watpie 😊

Jeszcze raz wielkie DZIEKI i DO WIDZENIA ! 😊 Ciao Amigo
Post #2 13 Mar 2006, 19:24
Papa 😢
Post #3 13 Mar 2006, 19:37
Zle robisz, nie wyglupiaj sie. Nikt sie na ciebie nie obraza przynajmiej ja nie. Powiem ci szczerze- jedynym minusem jaki miales byla twoja zachlannosc, nic wiecej- po prostu spoko typ. ZAstanow sie osiem razy zanim podejmiesz ostateczna decyzje. Mowie powaznie
Post #4 13 Mar 2006, 19:53
QUOTE(grand @ Mar 13 2006, 08:37 PM)
Zle robisz, nie wyglupiaj sie. Nikt sie na ciebie nie obraza przynajmiej ja nie. Powiem ci szczerze- jedynym minusem jaki miales byla twoja zachlannosc, nic wiecej- po prostu spoko typ. ZAstanow sie osiem razy zanim podejmiesz ostateczna decyzje. Mowie powaznie
[right][snapback]12581[/snapback][/right]

Heh Wazi to Ty 😊 ? Na serio juz koncze 😊 Naprawde dzieki wielkie
KEt
Post #5 13 Mar 2006, 19:55
no coz , powodzenia

Takcos jakie masz konto?
Post #6 13 Mar 2006, 19:59
QUOTE(KEt @ Mar 13 2006, 08:55 PM)
no coz , powodzenia
Takcos jakie masz konto?
[right][snapback]12588[/snapback][/right]

Konto? Takcos 😊 Dzieki Ket i Ci rowniez 😊 Fajnie bylo
Post #7 13 Mar 2006, 20:05
Takcos to ja Liferoot- zastanowiles sie? czy moze jakis okolicznosci nie pozwalaja ci grac? czemu odchodzisz?
Post #8 13 Mar 2006, 20:09
Ah to Ty Life 😊 No coz mam okolicznosci zeby grac kompa u siebie w pokoiku dobrego i wogole 😊 No ale sorki skonczylem moja przygode razem z wyrzuceniem z gildi 😊 Dzieki za wszystko 😊
Post #9 13 Mar 2006, 20:15
Hmmm , coż mogę dodac , może jescze wrócisz 😀
Może nasze ścieżki jeszcze sie zejdą , a tym czasem :

user posted image

Do zobaczenia.
Post #10 13 Mar 2006, 20:17
No cóż Takcos i ja coś powiem. Męczyłem się z Tobą strasznie. Jeśli ktoś uważa Cię za nooba to właśnie ja, choć sam tego słowa nie użyłbym nigdy. Płakać za Tobą również nie będę, życzę jednak powodzenia i sukcesów w grach różnego typu.
Do zobaczenia w Krainie Wiecznych Fragów, gdzie trafiają wszyscy gracze 😉

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026