📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Co się stało z naszymi klimaciarzami????
« Wróć do forum  •  29 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #21 27 Mar 2006, 14:02
1.Cos mnie trafia, jak slysze rozmowe Witaj!-Bywaj!
2.
ludzie maja cie za dziwaka...

Ekscentryka...
Post #22 27 Mar 2006, 15:08
Rastakol a ja tak mowie na codzien...i co......bo lubie..... 😊 😊

A jak udajesz...to pamietaj ze to tylko udawanie.....i nigdy nie przekroczysz normy.....

Z szacunkiem
MOrtido
Post #23 27 Mar 2006, 15:50
Hehe to naprawde wspolczuje ja jakos nie wyobrazam sobie wejsc do sklepu po browca i powiedziec do sprzedawcy np. "Czy raczylbys mi podac trunek zywcem zwany?" albo inne chasla haha a jakbym takiego zobaczyl odrazu bym dzwonil po karetke bo pomyslalbym ze na niezlym kwasie jest 😉 skoro wasze zycie tak wyglada wspolczuje i prosze nie czepiajcie sie innych ze nie sa tacy jak wy i nie piszcie wiecej glupot bo tylko dochodzi do spiec i nie milej atmosfery... powaznie na codzien tak mowisz? heh to juz nie rozruzniasz rzeczywistosci od wirtualnego swiata 😳 ... wiec jest to troche nawet psychiczne... ja tam wole w grze udawac i byc normalny i zrownowazniony psychicznie 😊...
Post #24 27 Mar 2006, 19:08
Wez sie lepiej do roboty.....a zobaczysz....jak swiat wyglada......
A wirtualny swiat to dobre dla licealistow...badz gimnazjalistow ( nie chce nikogo obrazac.)......ale taka jest prawda...
Lepiej w realu siedziec....

A to ze mowie tak jak mowie to tylko umila to smetne zycie.....
Takim smutasom jak ty......hehe.....i macie sobi ladny zywot i smieszny...ze mozecie spotkac takiego jak ja......hehe... 😛 😛

Ni denerwuj sie Rastakol pisze to z czystej milosci do takich szarych ludzi........ 😛
Takich malo barwnych , przecietnych....
Wierze ze jestes inny......

Ps. Slowa te padly nie po to by obrazac lecz nauczac...

Z szacunkiem
mortido
Post #25 27 Mar 2006, 19:54
Ni denerwuj sie Rastakol pisze to z czystej milosci do takich szarych ludzi........ tongue.gif
Takich malo barwnych , przecietnych....
Wierze ze jestes inny......

hahahaha i kropka 😀 😀
Post #26 27 Mar 2006, 19:59
Dobra ta dyskusja jest juz calkowicie bezsensowna... Macie problem robcie screny walcie ile wlezie, bo macie prawo i lepiej na tym wyjdziecie niz chwalac sie na forum jacy to klimatyczni nie jestescie, a jak wam zle... tfuu tylko trujecie dupe a nic nie robicie, dzial skargi, scren, decyzja gma... a jak ktos nie ma ochoty rozmawiac w grze na kanale ogolnym proponuje grac nieumarlym bez szczenki 😉
Post #27 27 Mar 2006, 22:18
ja rastakol proponuje ci wrocic do podstawowki 😊 pouczyc sie... 😛

a z tym trunkiem zacnym zwanym zywcem to owszem tak mowie bo sprzedawaca to moj kumpel od kielicha i tak sobie mowimy..
do obcych ludzi tez potrafie zagadac jakos fajnie dlatego zawsze jestem bardzo lubiana postacia w realu...

a ty za duzo baku baku masz i ci sie mozg rozmiekczyl bo z tym KOXem to byla uwga trudne slowo "IRONIA" nie myl z IRENKA (Bosem) bo to zupelnie co innego 😊

a ty sie juz kolego odwal od mojego lenistwa bo mnie nie znasz a ja ciebie nie chce poznac..

Pozdro dla Klimaciarzy w realu 😊

ten post nie jest obrazliwy prosze nie kasowac 😊 to do TOMO 😛

aaa co do resa to TU CIE BOLI 😂 😂 😂 😂
Post #28 28 Mar 2006, 06:36
Proponuje zamknac temat bo jest calkowicie bezsensu ta gadka szmatka. Ludzie to tylko GRA, ale widze ze dla wielu jest sensem zycia, niech bedzie betty a ty zdales mature, albo jak ja bedziesz zdawal ? Ja witac ja byc Betty ja byc klimatyczny ja chciec zdac... dla mnie wow bedzie tylko gra gdzie moge poudawac i skoro wam to moje udawanie nie pasuje trudno screna mi prosze zrobic. Betty a od kiedy ty taki wielce klimatyczny i chmm jakby to nazwac nie KOX i nie wykorzystujacy bledy?... powiem ci od kiedy od tedy co nie grasz na serwerze... W eventach nie chcialo ci sie uczestniczyc bo uwazasz ze to strata czasu wolalbys w tym czasie level nabic ? Nie chcialo ci sie pisac na forum bo co nie umiesz albo sprawia ci to az taka trudnosc ze nie chce ci sie ? Wykorzystywales bledy wiele razy dobrze o tym wiesz a terz to juz jestes swiety bo ich nie wykorzystujesz, bo nie grasz ? Reset haha i kogo reset boli, chyba ciebie bo juz nie grasz, ja gram i powiem ci ze gra sie przyjemnie. Wiec prozba do ciebie skoro nie grasz to nie wypowiadaj sie juz na forum serwera bo nie masz pojecia co jest grane w obecnej chwili... Prosze moderatora o zamkniecie tego posta zanim karzdy zacznie dorzucac swoje 5 groszy i ludzie dalej beda sie obrazac...
Post #29 28 Mar 2006, 06:41
Rastakol, jak na razie tylko Ty traktujesz ten temat zupełnie "serio" i hmm obrazasz innych. Zauwaz, ze wszyscy pisza pod swoimi postami "ze to nie jest obraza"

PS. Zamknijcie ten temat, bo niektorym odbija...

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026