📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Dyskusja o klimacie i postawach graczy na serwerze
« Wróć do forum  •  24 post(ów) w temacie 1 2 3
Post #11 17 Mar 2006, 08:12
"Gdzie sie podziali klimaciarze??".... Jeśli nie widzisz żadnego kiedy patrzysz w lustro trudno, Twoja sprawa... Powodzenia, szujaj dalej.

PS. Może zniechęciła ich obecność ludzi wypowiadających się w sposób taki jak Ty i JACA?
PS2. Ja nie gram, bo mam teraz ważniejsze zajęcia. Nie czekam na resa.
Post #12 17 Mar 2006, 08:23
Dla mnie odpowiedz jest jedna (to do autora tematu) graja teraz przeważnie nowe postacie z niskim lvl ( by sprawdzić? wczuć się? przemyslec wybór) które nawet nie miały opisu (nie wszystkie znalazłem) ( nie mówie o kilku 40 lvl...)
A można sobie wejść teraz i poklimacić ale (sam byłem góra 5 minut..) każy myśli AA NIKOGO NIE MA, MALO OSOB ITD i się błędne koło zamyka...chociaż przyznam to troszkę irytujące.
ps. JACA jedziesz na SAA że taki nerwowy jesteś?
LUDZIE MYŚLCIE TO NIE BOLI...
Post #13 17 Mar 2006, 09:33
Przepraszam Temp, ale sam widzisz jak się temat rozwijał... Cały temat jest do bani, nie rozumiem go... Wyszedł jakiś młodzik, jeden post na koncie i wytrząsa mądrości a nie ma pojecia o sytuacji. Dlatego radze nie rozpoczynać nieprzemyślanych tematów, bo zle sie one koncza. BTW JACA tez dostal ostrzezenie na PW, czy nie?
Post #14 17 Mar 2006, 14:16
Jak niektorzy odgrywaja klimat to nie znaczy ze maja znow od poczatku zaczynac, wiadomo że nie mozna odgrywac klimy jak zaczyna sie gre 5 lub 10 raz z rzędu.
Non stop na to samo patrzec to wiadomo że mozna w depresje popasc i odechciewa sie grania. A lvl bije sie po to by moc sobie nowe lokacje pozwiedzac, do których można dojsc jedynie na wysokim lvl-u. wink.gif

lol stary toś sie zapedzil 5-10 razy zaczynac

jakos nie przypominam sobie zebym musial zaczynac od nowa grac postacia z powodu resetu, od poczatku mam druida

a co do "odgrywania klimatu" 😂 to co ty masz scenaruisz jakis ze musiasz zawsze tak samo, odgrywanie postraci a tworzenie klimatu w grze to dwa osobne watki pomimo iż sie zazębiaja.

Nic nie dzieje sie dwa razy.
Post #15 17 Mar 2006, 14:20
Jak niektorzy odgrywaja klimat to nie znaczy ze maja znow od poczatku zaczynac, wiadomo że nie mozna odgrywac klimy jak zaczyna sie gre 5 lub 10 raz z rzędu.
Non stop na to samo patrzec to wiadomo że mozna w depresje popasc i odechciewa sie grania

Hmm nie przypominam sobie zeby res postaci byl 5 czy 10 razy. Moze ty tyle razy zaczynales od nowa gre ale to juz twoj problem.
Post #16 17 Mar 2006, 14:35
Cieslik nie mowie tylko o tym serwerze ale o innych na ktorych gralem .
Zaczynac grac od nowa nawet 2 raz moze byc nudne. Wiec nie wyskakuj mi tu z tekstem ze sie "rozpedzilem", Ja sam nie zaczynam od nowa z dobrej woli tylko servy sa resetowane
Post #17 17 Mar 2006, 14:52
na mw to pierwszy reset wiec nie ma tak zle a co do inych serverow to lataja one mi koło ch..

powtarzaja sie jedynie questy i rozumie ze moze to byc nudne ale juz spotkania z innymi graczami sa niepowtarzalne i to chyba caly urok wowa

ja tez mam/mialem na innych i nie bede plakal za nimi

Post #18 17 Mar 2006, 15:22
po 1 nie pierwszy reset...

po 2 nawet jezeli cie nie bylo przy 1 resecie to powinnienes pamietac czasy'wielkiej cofki' gdzie niektorym ludziom tak cofnelo ze stracili chary... czaisz?

Post #19 17 Mar 2006, 15:44
ok moze byl res. wieki temu

co do 'cofki' to byla pare osob starcilo lvl i co z tego nie musial nikt grac 5 razy od nowa conajwyzej 20 mobow musiel sieknąć i tyle

czytaj uwazniej to moze ty zaczniesz czaić w czym rzecz

Post #20 17 Mar 2006, 16:54
JACA tez ma ostrzeżenie... i tez prosze przeprosić...

czubie

😐

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026