|
Post #1
15 Mar 2006, 18:40
Nie bede sie doczepial, ale zachecam GM do patrzenia na "liste obecnosci" osob na serwie, ostatnio juz 3 osobnikow bez opisu nakrylem 😛
Screeneow dawac nie bede, z tymi ludzmi dogadac sie nijak nie da, wiec nawet ostrzec nie moglem (albo horda, albo afk 😀 😛 ) |
|
Post #2
15 Mar 2006, 20:39
screeny to podstawa...
|
|
Post #3
16 Mar 2006, 08:35
Najgorszy typ czlowieka a ja widzialem to i tamto ale dowodow nie pokarze mi wczoraj ufo nad domem przelecialo serio, mam tez aligatora w piwnicy co ziemniaki na obiad szkrobie ale ci go nie pokarze... wielce nakryles istny detektyw z ciebie dowodow nie chcesz pokazywac tylko glosno krzyczysz to i tamto a potem nieporozumien ton ktora tylko truje stosunki miedzy ludzmi a moze za ta informacje nagrode chciales? gm nie jest w stanie byc caly czas na serwerze, a jak nie widzisz efektywnosci gm w sciganiu za opisy to dzial ban sobie przegladnij.
|
|
Post #4
16 Mar 2006, 09:09
Rastakol masz aligatora..??
Wierze ci......no bo jakze moglbys klamac..... wierze ci ze ufo przelecialo....... nad moim domem tez lataja.... Zaufanie......a ze nexciek widzial takowe osoby to fakt ja tez widzialem...a screenow ...nie umieszczam..... bo chyba to nie taka duza zbrodnia jak takowe osoby pojawiaja sie masowo..... To ze Gm zapracowane to fakt....tak byc powinno..... Duzo robia....to fakt.... Byle dalej.. |
|
Post #5
16 Mar 2006, 13:23
screenow nie daje specjalnie, nie bede taki wredny, zeby ludziom zalatwiac bany przed resem, ale jak tak bardzo chcesz zobaczyc, droga wolna, wejdz na strone serva, skopiuj imiona i daj do wyszukiwarki (ostatnio 4 ludzi na 7 online nie mialo) no rece opadaja
|
|
Post #6
16 Mar 2006, 15:33
nexciek pytam z ciekawosci- jesli screenow nie pokazesz (rozumiem cie) to po co zalozyłes ten temat??
|
|
Post #7
16 Mar 2006, 16:44
Może po to, żeby zwrócić uwagę ludzi na takowy problem.
|
|
Post #8
16 Mar 2006, 17:30
tyle, ze mowi o ludziach bez opisu bez zadnych podstaw. Wiec czemu i komu ma sluzyc ten temat?
|
|
Post #9
16 Mar 2006, 17:58
Chcialem, zeby przeczytali to ludzie bez opisow.. jak spotakm jednego delikwenta, ide dalej (z pewnym niesmakiem w ustach), ostrzege go, bla bla czemu nie ma bla bla i ok. Ale jak spotkam takich czterech pod rzad? czlowieka moze cos trafic :/ Wiem wiem, reset, niby sie rozluznili (bo takie wymowki strzelaja) ale bez przesady. Sa to ludzie czasem na 20-30 poziomach, wiec calkiem przyzwoice. I czuja sie chyba bezkarni...
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |