|
Post #1
17 Mar 2006, 11:35
ORK
Czytajcie lub nie, nie interesuje mnie to czy ktoś to przeczyta. Historia ta zaczyna się gdzieś w jakiejś jaskini nie opodal jakiejś drugiej jaskini która leży obok dziury w ziemi w której cosik się rusza ale to nie ważne wracając do rzekomej jaskini mieszka tam Ragnid duży śmierdzący jak na Orka przystało, z wyrazem twarzy jak po spotkaniu z banda rozwścieczonych Ogrow które użyły jej jako piłki do zrzucania orzechów z drzewa. No jak już pisałem jest duży śmierdzi i ma nie wyględną morde jak to ORK. Jego ulubionym zajęciem jest robienie niczego jedno co potrafi to używać swojego topora do zabijanie much nooo oczywiście jak go ktoś lub cos zaatakuje to przypierniczy w Caban i pójdzie dalej robić TO CO KOCHA CZYLI NIC kiedyś próbował zbierać ziola i robić z nich mikstury ale…Stąd ta dziura w ziemi w której się cos rusza… Ragnid to cos w rodzaju Wojownika któremu jedyne co się chce to NIC. Raz w życiu musiał pracować cały dzien. i od tamtej pory już tego nie robi bo mu się po prostu nie chce … Przychodzili do niego Wojowie mówiąc chodź na wojne zarobisz zabijesz paru jasno skorych czlowieczakow, ale nie ma takiej sily <poza jego matka, która na szczęście …chyba jest daleko lub (no taka ma nadzieje Ragnid) Nie żyje> która mogła by go ruszyć z jego ukochanej jaskini. Historia jego życia została wymieniona wyżej ten Ork. naprawdę jest leniwy. Wzrost: no raptora za łeb chwyci Klasa : podobno wojownik Rasa: no Ork a co niby phi Kolor Oczu: przekrwione bo nie dosypia No i jeszcze ma topór…jako packa na muchy |
|
Post #2
17 Mar 2006, 13:19
Według mnie to ty jesteś leniwy skoro napisałeś taką historie 😛
|
|
Post #3
17 Mar 2006, 13:23
jaki ork taki pan, a raczej odwrotnie 😀
"Wszyscy jesteśmy winni, czas jest katem a katem jestem ja" |
|
Post #4
17 Mar 2006, 19:47
ehhh...chyba jeden z najgorszych opisow jakie czytalem;/jak nie najgorszy;p
|
|
Post #5
17 Mar 2006, 20:25
Mnie się podoba, bo po pierwsze jest napisany z jakąś myślą przewodnią.
Dokładnie wiemy jak postać będzie odgrywana (leniwy ork to możę być świetne). POMYSŁ setki opisów o zemście wojach magach śmierci i zabijaniu a tu, co tu tak dziwnie pachnie? Świeżość (to nic strasznego) coś nowego coś dobrego. Może trochę krótkie, ale przecież to leniwy ork. |
|
Post #6
17 Mar 2006, 21:36
HEHE 😀
Mi też sie podoba. Koleś miał pomysł jak napisać krótki opis tak , żęby sam w sobie wyjaśniał dlaczego jest krótki 😀 Dla mnie dokonale. Pełne poparcie. Wiecej nie napisze bo i tak leniwy wiecej by nie przeczytał 😊 Pozdrawiam Berghas |
|
Post #7
18 Mar 2006, 12:25
Może i miał łeb jak to pisał, ale nadal jakoś mnie mierzi ten opis... 😀
"Wszyscy jesteśmy winni, czas jest katem a katem jestem ja" |
|
Post #8
18 Mar 2006, 21:23
Oryginalna, no wreszcie!
Ale bedziesz mial powazny problem z odegraniem tej postaci... siedziec caly czas w jaskini i nic nie robic... Ni mniej, plus 😊 |
|
Kahar
|
Post #9
19 Mar 2006, 09:27
Tylko mały szkopuł. Historia jest niesamowiecie ,krotka 😊
|
|
Post #10
20 Mar 2006, 11:16
to co ze ktotka?
Zawiera wszysctko to co musi miec... Wyglad, historie, charakter... Moim zdaniem jest to lepiej zarysowana postac, jak w niejednej 10 stronicowej kobyle, gdzie opisywany jest nieskazitelny bohater bez szwanku... Do tego pisane specyficznym stylem... Chodz, trzeba przyznać, ze ten leń mogł napisac wiecej:) |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |