|
Post #1
17 Mar 2006, 15:13
Mam pytanie do graczy ktorzy grali badz beda grac szamanem. Chcialbym sie dowiedziec jak jest z totemami. Czy wszystkie dzialaja i czy mozna je otrzymac normalnie z questow. No i prosil bym tez aby ktos wypowiedzial sie ogolnie na temat szamana, czy silny, czy abrdzo zbugowany itd. Duzo jednak moze sie zmienic na nowym emu.
Edit: Sorka znalazłem liste niedzialajacych i dzialajacych rzeczy u szamana ale jest ona dosyc stara. Czy cos sie zmieniło?? CODE Zadające damage: Lightning bolt - działa Earth shock - działa Frost shock - działa Flame shock - działa Lightning Shield - działa Leczenie: healing wave- działa lesser healing wave - działa Ancestral spirits - działa Cure poison - nie wiem Cure disease - nie wiem Reincarnation - nie działa Enchanty do broni: Rockbiter weapon - nie działa Flametounge weapon - nie działa Frostbrand weapon - nie działa Windfury weapon - nie działa Totemy ognia: searing totem - nie działa flamenova totem - nie działa magma totem - działa frost resistance totem - nie działa flametounge totem - nie działa Totemy ziemi: Stoneskin totem - dziala strength of earth totem - dziala tremor totem - nie wiem earthbind totem - dziala, ale nie tak jak trzeba( dziala na gracza, a nie jestem pewny czy na potwory tez) Stoneclaw - nie działa Totemy wody: Poison cleansing totem - nie wiem Fire resistance totem - nie działa healing stream totem - działa mana spring totem - działa Różne umiejętności: Astral recall - działa Ghost wolf - działa Far sight - nie działa Purge - nie wiem Waterbreathing - nie wiem Water walking - nie wiem |
|
Post #2
17 Mar 2006, 21:08
Hmm, chyba wiem kto wie odezwij sie na GG. 😊
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |