|
Post #11
19 Mar 2006, 11:07
dziekuje chodz kilku osobom w naszej spolecznosci ze wierzą w to że starałem się napisac to dobrze a nie sie bezczelnie śmieją....
|
|
Post #12
19 Mar 2006, 13:02
Wiele osób ma problemy z ortografią, dlatego wynaleziono worda w którym można sprawdzic blędy.
Nie jest rowniez prawda, że jade wszystkie opisy, ale nie jest to miejsce żeby o tym pisać. Jeżeli chcecie to możemy takie uwagi wymieniac na ircu albo na priv. Każdy autor wystawiajac swoją prace naraża sie na krytykę. |
|
Post #13
19 Mar 2006, 15:03
QUOTE(JACA @ Mar 19 2006, 12:08 AM) to na co bylo mnie stac to napisalem ... jestem dysgrafikiem, mam dysleksje.... i HUJ mnie to onchodzi co o tym myślicie ... to co umiałem to napisałem włorzyłem w to moją inwencje starałem sie ... NA WIECEJ MNIE NIE STAC ... przykro mi.... aha a ty baranek czy jak ci tam powinienes sie cieszyc ze sie chociaz usmiales z opisu i dałem ci chodz chwile zapomnienia i niezłe jaja a nie po mnie beszczelnie jedziesz... [right][snapback]13017[/snapback][/right] Nikt się z Ciebie nie smieje, a nawet jesli, to nie powod, zeby sie denerwowac i odrazu wszystkich obrazac. Jesli jestes dylektykiem to chwała Ci za taki opis, ale mozna zawsze zajrzec do słownika. Dyslekcja nie usprawiedliwa Super-hordzianina Pozdrawiam PS. Ma byc hordzianin, prawda? PS2. Ten dzial powstal po to, zeby komentowac prace |
|
Post #14
19 Mar 2006, 20:56
Powiem tak "zawsze lepiej zawalczyc i przegrac niz zwyczajnie odpuscic " zawalczyłem nie wygrałem... nie dostane konta... ok ... trudno... dla mnie jedno pozostaje wazne... wazne ze probowalem, ze starałem sie ;]
|
|
Post #15
19 Mar 2006, 21:12
Opis jest jaki jest. Każdy widzi. JACA się starał nie każdy kto umie podgrywać postać umie pisać. O imieniu co myśle to już mówiłem. Też jest jakie jest... zawsze mogło być gorzej...np. Baranek Paladyn :/ (to z braku odpowiedniego emota mówiącego "wali głową w biurko")
Baranek (ech...) krytykować każdy umie trzyeba to jednak jescze umieć zrobić inteligentnie. Sam nie potrzefiłeś napisać dobrze swojego opisu (jak dobrze to pamiętam... paladyn Baranek śni mi się po nocach)... Panna Shadowlady (a ponoć Polacy nie gęsi :/) choć sama napisała świetne opisy postaci też niewiele krytycyzmu dla kolegi miała... Więc zanim cokolwiek wyśmieje radzę jeszcze raz przemyśleć imię paladyna Baranka i nauczyć się trochę obiektywizmu. Inteligencji i obiektywizmu - tego wam życzę... Ladies & Barankos (czy tam inna trzoda)... krytykować też trzeba umieć! |
|
Post #16
19 Mar 2006, 21:26
Opis to bidulka...straszna Jaca
mam nadzieje ze napiszesz nowy... Wiem ze sie starales ale same checi nie wystarcza......mam nadzieje na nowych MW napisz raz jeszcze... Imie Ivan...tak jak kiedys czytalem ...pisal capo...brak wyobrazni...??? czy jak...? Postaraj sie trzymac emocje na wodzy...bo to tylko gra... jesli ty w grze kopmuterowej tracisz panowanie nad soba i bluzgasz (H** itd) to albo jeszcze dzieciak jestes albo czlek niezrownowazony... proponuje relanium i odpoczynek...no i czytanie ksiazek... (ostaje ze dzieciak jestes... swiadczy o tym... chocby budowane przez ciebie zdania, proponuje ksiazki poczytac i odejsc od kompa). Jesli nie... to zabierz sie za pisanie nowego opowiadania Pozdrawiam |
|
Post #17
19 Mar 2006, 22:37
zakonnik... dzieciak to ja nie jestem fakt ze zdan nie potrafie budowac ;] z polskiego mam ledwo co dwoje , a gdybys byl tak sprytny to bys wszedl w karte mojej postaci i bys zauwazyl ze mam 18 lat to nei taki dzieciak ;]...a tak apropo to ja jestem bardzo wylewny bo mnie boli
|
|
Post #18
20 Mar 2006, 01:36
No i co się porobiło?
Zamiast oceny postaci to wrzuty... Ktoś mądrze zauważył: takie sprawy to na offtopic albo priv. szkoda... 😢 |
|
Post #19
20 Mar 2006, 07:58
widze że z opisu JAKA zrobiło sie małe forum a to nie miejsce na takie rzeczy
"Wszyscy jesteśmy winni, czas jest katem a katem jestem ja" |
|
Post #20
21 Mar 2006, 11:45
Proszę aby wszystkie uwagi odnosnie opowiadani, które napisałem były umieszczane we właściwym miejscu czyli pod moją pracą.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |