|
Post #1
18 Mar 2006, 19:51
QUOTE(Darth23 @ Mar 18 2006, 06:03 PM) Imię: Marvell Rasa: Troll Profesja: Szaman Wiek: 78 lat niezgody Wzrost: 208 cm Wygląd: Szczupły a zarazem dobrze zbudowany o silnych ramionach troll, jego karnacja błękitna gdyż jego narodziny nastąpił w blasku księżyca. Włosy poszarpane szaro-siwe jak sam Marvell zaznały długich lat podróży i wiecznej tułaczki po świecie. Oczy pełne nienawiści a zarazem widzące piękno otaczającego go świata. Marvell charakteryzował także tatuaż zdobiący jego prawe ramie zrobiony przez swego ojca na wznak iż jest gotowy podjąć trudy samodzielnej walki z otaczającym go światem… [right][snapback]12947[/snapback][/right] Imie Trall... taki był mój zamysł gdyz moja postac nie nalezy do mlodych a opowiedziałem w mojej histori jedna z jego przygód ktorych mial wiele... [quote=KEt,Mar 18 2006, 07:17 PM] stukot lap? a to raptory sa podkute albo maja kopyta? hmm wiec elfy zostaly zaatakowane przez wilki ? czy jak? czy ludzie? widzieli ze jest wspanialym wojownikeim a ty za nimi pognales i.... w tej samej chwili zblizyles sie do wozow hmmm albo odjechales albo podszedles do wozu Thrall hmmm mogles jakies bardziej tworcze imie wymyslec jak na twoj staz w MW cieniutko [right][snapback]12959[/snapback][/right] [/quote ???????? 🤔 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |