|
Post #1
20 Mar 2006, 16:05
Sonda zalozona po to aby zobaczyc czy pozwolicie Bettemu i mnie na ubieganie sie o konta wspolnie pisana historia.
|
|
Post #2
20 Mar 2006, 16:08
Mogli byscie napisac 2 historie co maja to samo znaczeine, lecz sa przepuszczone przez inny pryzmat... No ale mi to tam nie przeszkadza 😀
|
|
Post #3
20 Mar 2006, 16:10
owszem moglismy..ale takie rozwiazanie lepiej nam pasowalo 😊
tak to ustalilismy po prostu |
|
Post #4
20 Mar 2006, 16:12
A mnie se podobo 😛
|
|
Post #5
20 Mar 2006, 16:12
a poza tym pisalismy najpierw ja potem on potem przeczyalismy swoje i doszlismy do wniosku ze trzeba polaczyc jedna i 2 i nowe pomysly wprowadzic.. dlugo pisalismy ta historie bo weny brakowalo a jak nie brakowalo to wychodzily akcje typu dojenia smoka 😉
|
|
Post #6
20 Mar 2006, 16:16
Hmmm zaglosowalem na NIE poniewaz uwazam ze nie powinno sie dawac 2 kont za 1 historie, powinna byc to historia mojej postaci ktora sam napisalem i ktora bede odgrywal, moze byc to ulatwienie dla gma 1 historia 2 konta... ale np hmm nudzi mi sie a napisze historie hmm ktora bedzie opowiadac o calej gilidii... i hmm poprosze dac konta tym osobom bo pisalismy ja razem... takie cos moze zapoczatkowac fale graczy ktorzy nawet nie tkneli sie za pisanie opisu a dostali konto... a jezeli za jedna historie maja byc 2 konta niech beda oceniane 2x surowiej...
|
|
Post #7
20 Mar 2006, 16:19
ehh mowilem to jeden raz i powtorze....jassne mozna tak powiedziec...ale niestety my pisalismy to, czy wam sie chce wierzyc czy nie razem....my to wiemy i to sie liczy.
|
|
Post #8
20 Mar 2006, 16:28
a pozatym drogi rastakalu nasze poprzednie historie byly w wyroznionych wiec wiesz...
Zapraszam do Lektory Narlien i Gozu.. to po 1 po 2 sa tam 2 rozne historie polaczone w jedna.. jest oddzielna historia Betty gdize doi smoka trenuje itp i jest oddzielna historia Zaagha.. i tak jak to napisalismy swiadczy nie o tym ze probujemy Was oszukac..bo potrafimy pisac oddzielnie.. ale swiadczy o tym ze mimo 500 km roznocy potrafimy sie dogadac i myslec tak samo czego wynikiem jest ta historia.. a we 2 uwierz mi 10x ciezej sie pisze historie bo trzeba isc na kompromisy..itd.. nawet sobie nie zdajecie sprawy jak ta historia dlugo byla pisana zeby zgadzaly sie fakty.. i te najdrobniejsze.. i te wieksze.. |
|
Post #9
20 Mar 2006, 16:50
hmm moja poprzednia tez byla w wyroznionych i co z tego nie czepiam sie histori tylko tego ze nie bardzo popieram to ze 1 historia 2 konta, tak samo jak nie popieram ze jedni pisza historie innym, bo potem rob screny i nadawaj na kogos kto odgrywac postaci nie umie:/ , nie chodzi mi o ten przypadek ale ogolnie o ludzi ktorzy pisac histori nie umieja a robia za nich to inni, bo podwojne historie tylko ulatwia ten proceder...
|
|
Post #10
20 Mar 2006, 17:26
Rastakolu pozwol mi ze nie bede podrzymywal tej konwersacji...ja powiedzialem to co powiedziec chcialem...Ty rowniez i na tym zakonczmy.
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |