📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Recovered topic 4590
« Wróć do forum  •  4 post(ów) w temacie
szu
Post #1 20 Mar 2006, 17:14
Czyż nie ironią losy jest to, że rozmawiamy dziś w tym miejscu. Leżysz pokonany zgnieciony bez ducha u mych stóp. Uczeń pokonał mistrza haha jakże mogłeś do tego dopuścić. Czyżbyś był słabszy ode mnie? Chyba nie zaprzeczysz,… haha tak myślałem.

Wiesz, że tak naprawdę to, co się dzisiaj stało to twoja wina? Tak tak twoja Druidzie ,nauczycielu mój Turkenie … odrzuciłeś najlepszego ucznia… mnie. Dlaczego powiedz dlaczego nie chciałeś zrozumieć… potęga jest na wyciągniecie ręki. Dlaczego nie mogłem jej sięgnąć? Dziś to ja zwyciężyłem i wiem, że twa nauka chodź bardzo pomocna … nie uczyniłaby mnie potężnym… Takim, jakim teraz się staje. My Taureni mamy w sobie dumę przodków, rządzimy własnym losem, sami dokonujemy wyborów. Nie zrozumiałeś tego, więc zginąłeś.

Chodź dziś już z późno na wspomnienia pozwól, że coś ci powiem. Pamiętam jak słuchaliśmy ciebie wieczorami przy ognisko. Wszyscy wtedy młodzi, nasze czyste serca otwarte dla ideałów, które nam wpajałeś. Piękno natury trzeba chronić… żyć z nim w harmonii. Zastanawiam się, kiedy spostrzegłeś moją odmienność, kiedy zrozumiałeś,że nie będę takim druidem, jakim byś chciał abym był. Przecież wiesz, że największą mocą władałem. Przyznam ci, że nie byłem najzdolniejszy… powiem nawet,że współpraca z naturą nie wychodziła mi najlepiej. Mimo to byłem najlepszy. Ty wiedziałeś, dlaczego tak jest… ty znałeś takie przypadki.

Wiem, że się bałeś. Bałeś się tego, czym dziś się stałem. Nasze stare skostniałe zasady Taurenów, druidów jakże tak można? Hahaha … dziś już niczego nie żałuje.
Władza, siła …druid może osiągnąć te cechy tylko podporządkowując sobie naturę. Bez skrupułów przy jej pomocy osiągać zamierzone cele. Nasze pierwotne instynkty bez harmonii bez litości … dzięki nim osiągnąłem pełną niczym nieograniczona władze nad mocą druida. Posługuje się naturą jako narzędziem i powiem ci,że nie czuje wstydu. Pewnie… moi przodkowie zasmucili się za me postępowanie, ale tak naprawdę liczy się tylko potęga…

Nie zrozumiałeś tego …bez skrupułów wygnałeś mnie wioski… Tak naprawdę wiedziałeś ,że kiedyś wrócę… że kiedyś będziesz musiał się ze mną zmierzyć. Błąkałem się po lasach, ćwiczyłem nabierałem wprawy… Odtrąciłeś mnie a mimo to osiągnąłem swe marzenie, swój największy cel. Stałem się potężnym druidem… bez tych pięknych ideałów!
Przekonałeś się …czy jesteś teraz ze mnie dumny?

Niech przodkowie cię przyjmą, kłaniam się przed tobą jako twój były uczeń Wirdin. Bywaj!

......................................................................................................................

Wirdin nie zwlekał, ukłonił się swemu nauczycielowi i natychmiast poszedł. Nie wiedział, co teraz chce uczynić… przysięgę z dzieciństwa dopełnił. Zdawał sobie sprawę, że nie będzie mógł pozostać w wiosce. Zresztą życie rolnika nigdy go nie pociągało. Jego pragnieniem było poznawać nowe szczyty i z pomocą natury zdobywać je. Nie będzie to jednak łatwe gdyż swym postępowaniem zraził niejednego prawego druida…

......................................................................................................................

Opis Wyglądu
Wirdin nie ma żadnych cech szczególnych. Rogi długie, ostre, szare dumnie stały na głowie Taurena. Długa broda starannie przystrzyżona, opadła na wysokość barków. W oczach niebieskie źrenice zdają się błyszczeć. Wirdin nie jest zbyt umięśniony właściwie to pod tym względem nie przypomina swych pobratymców. Ubrany jest zwykle w skromną skórzaną zbroje.

Imię: Wirdin
Wzrost: około dwóch metrów
Waga: ciężka typowa, dla Taurena
Klasa: Druid
KEt
Post #2 20 Mar 2006, 17:22
QUOTE(szu @ Mar 20 2006, 06:14 PM)
osiągnąłem swe marznie
[right][snapback]13186[/snapback][/right]

ehm, marzenie 😊

QUOTE(szu @ Mar 20 2006, 06:14 PM)
Opis Wyglądu
Walka dwóch Taurenów jest naprawdę rzadkim widowiskiem. Szczególnie, kiedy używają oni magii Druidzkiej. Przybliżyłeś się żeby lepiej widzieć. Niestety jeden z nich szybko poległ a drugi siedząc rozmyślał. Nie zdołałeś się przyjżeć doładnie jego twarzy. Widzisz jedynie, że ma brązowe futro, niebieskie oczy i długie ostre rogi. Jego wygląd napawał strachem więc szybko się oddaliłeś.
[right][snapback]13186[/snapback][/right]

nienawidze jak ktos cos komus narzuca, moze ja nie chcialam sie przyblizyc? troche bez skladu ta koncówka,
Post #3 20 Mar 2006, 17:24
Hmmm Join The Dark Side of the Force Wirdin

^^ jak dla mnie mroczne takie....dobre...moglo by byc ciutke dluzsze ale daje sie zrozumiec co chciales przekazac i co chcesz odgrywac swoja postacia 😉
Post #4 20 Mar 2006, 17:37
Nie wiem jak inny ale mi to wygląda jakby było to wszystko wyrwane z jakiej innej całości… ale może mi się tylko wydaje…? 😐

Zakręcone to trochę…i do końca nie wiadomo o co chodzi 🙂

"Wszyscy jesteśmy winni, czas jest katem a katem jestem ja"

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026