📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

NIE MA MNIE.. IDE SOBIE.. PAPA.. MOZE JESZCZE SIE POJAWIE
« Wróć do forum  •  9 post(ów) w temacie
Post #1 22 Mar 2006, 13:17
NIE MA MNIE.. IDE SOBIE.. PAPA..

MOZE JESZCZE SIE POJAWIE
KEt
Post #2 22 Mar 2006, 14:03
Temp jak mam rozumiec to co napisales?

dziekuje za wyjasnienia
Post #3 22 Mar 2006, 17:02
jezeli to ma znaczyc ze odchodzisz...

to jest to prawdopodobnie nasz koniec...

sry za szczerosc...
Post #4 22 Mar 2006, 17:23
Czemu ja mam ostatnio wrazenie, ze ludzi odstraszam ? Niestety dla mnie, ale wydaje mi sie, ze tak jest. Mam swoje uzasadnienia, a tak poza tym:

temp: chociaz raz podaj konkretny powod, o co chodzi, a nie polslowka, ktore trudno zrozumiec. Masz cos komus do powiedzenia ? Wygarnij mu to prosto w pysk i nie zostawiaj watpliwosci ! 😢

Versus: sad but true ...
Post #5 22 Mar 2006, 17:30
czego wy jeszcze nie rozumiecie... jakie półsłowka... pisze jasno

N I E--M A--M N I E... nie wiem jak to wyjasnic, wydaje mi sie ze z podstawami jezyka polskiego jesto trywialne do zrozumienia

I D E--S O B I E... to co wyzej...

M O Z E--K I E D Y S--W R O C E.... znaczy moze kiedys wroce, a moze nigdy nie wroce na MW...
Post #6 22 Mar 2006, 17:39
wlasnie takie ...

N I E--M A--M N I E... nie wiem jak to wyjasnic, wydaje mi sie ze z podstawami jezyka polskiego jesto trywialne do zrozumienia

z polaka mam 2/3 (n/c), wiec mi trzeba jasno i wyraznie

I D E--S O B I E... to co wyzej...

gdzie ?

M O Z E--K I E D Y S--W R O C E.... znaczy moze kiedys wroce, a moze nigdy nie wroce na MW...

jakis konkretny powod ? bo od tak sobie, to ja tez moge powiedzie i mnie nie ma.
Post #7 22 Mar 2006, 18:03
to powiedz a ode mnie sie odczep... bez powodu bym nie odchodzil nie? a zreszta ... nie wdawajmy sie w głupią dyskusje.. na jakiś czas opuszczam MW...
Post #8 22 Mar 2006, 18:08
To teraz ja cos powiem...
Moze temp ma jakies problemy moze nie to jego sprawa i tez bym nie wyjasnial jak bym mial jakies a napisal podobnie do tempa bo tak odejsc bez slowa to dziwne.
Moze ma nas dosc 😛 i to tez jego sprawa nie nasza
Chce odpoczac <jak wyzej>

Z mojej strony mam nadzieje ze Temp wroci a do tego czasu trzeba sobie radzic samemu.
Post #9 26 Mar 2006, 12:55
zeby wszystkim ładnie wyjasnic/dopowiedziec, nie dopowiedziane...

poprostu nie mam czasu, a nie sie obrazam na niektorych jak tu takie ploty o mnie chodzą (to całkiem z innej beczki, moja osobista sprawa vs te persony, a osobiste sprawy nie maja/mialy wplywu na mw)

Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026