|
Post #1
22 Mar 2006, 20:25
![]() Imię : massuru Ród : Akimona Rasa Nocny Elf Klasa: Druid Wiek: 169 lat Wzrost 186 cm Waga: 74 kg Znaki szczegolne : pieprzyk na prawym pośladku W wieku 7 lat zaczynałem stawiać pierwsze krok w dziedzinie czarów uwielbiałem przemieniać mojego kota w mysz lub gołębie na dachach w żaby. Sprawiało mi to wiele radości , niestety moi rodzice szybko zmienili mój tok myślenia Wysłali mnie do szkoły gdzie uczyłem sie nowych zaklęć , począwszy od tych o małej mocy jak na przykład znikanie do takich które zadają obrażenia zwierzynie. Zajęcia były podzielone na dwie specjalizacje magie oraz na zbieranie ziół (Herbalistyka), i to wlasnie ta dróga dziedzinaokazala sie byc moja mocna strona. Całymi godzinami mogłem chodzic po lesie zbierajac zioła na mixtury ,które potem warzylem z niemniejsza pasję Dzięki nabyty umiejętnościom moje wyprawy na polowania byly zawsze udane. Wedrujac przez swiat , wraz z mym najlepszym przyjacielem - elfem Kazumoto przezylismy niejedna przygode ...jedna wlasnie Tobie chcialem opowiedzieć ...pewnego pieknego letniego poranka zostałem obudzony nieustannym stukaniem do drzwi,Kazumoto ma strasznie silna reke i jetem pewien ze gdybym w pare chwil niezerwal sie z luzka ten by zniszczyl mi owe drzwi |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |