|
Post #1
23 Mar 2006, 08:46
Ja chcialem napisać kilka zdan o nowym emu. Chodzi mi głównie o zachowanie sie mOobów, rzucając na przykladową swinie zwykly czar ofensywny, zaczyna sie ona motać i chodzić w kułko, nie atakuje mnie lecz podchodzi dziabnie i ucieka itd.Nie wiem co moze być tego przyczyną. Druga sprawa to ich zasięg, mają go bardzo duży. Co do udogodnień, podoba mi się iż mOoby są wolniejsze niż nasze postacie i da sie im uciec, to wielki + nowego emu. Wydaje mi sie też, że ping znacznie sie zmniejszył.
|
|
Post #2
23 Mar 2006, 11:09
Niewiem czy wam również tak się dzieje, ale kiedy przechodze w nowe lokacje to główna mapa powinna się aktualizować, a tak nie jest. Próbowałem reloga i nic. Co do pingu to może masz rację. Narazie jest rewelacyjnie 🙂
|
|
Post #3
23 Mar 2006, 11:19
tez tak mam z mapami..😉 i jeszcze expa sie nie dostaje hehe..
a co do mobkow.. to nie jestem pewien ale chyba sa inteligentniejsze.. np ja zlurowalem jednego a zaatakowal mojego partnera.. 😉 |
|
Post #4
23 Mar 2006, 11:47
Z mapa to wiemy ipkiss musi rozpakowac je w emu dla tego nie odslania wam ich i nie dostajecie xp 😊
|
|
Post #5
23 Mar 2006, 12:11
dobra wiadomość 🙂
|
|
Post #6
23 Mar 2006, 12:15
1. hmm... w ogole mobki wariuja... chodza cale pielgrzymki przez mape... maja strasznie duży radius lazenia... i w ogole jak sie spawnuja to niby nie atakuja, ale wszystkie ida w moja strone... dziwne
2. listonosze sa krasnalami - unknown entity 3. i poprawcie na Boga drop quest itemow bo trzeba ubić 5-6 mobow zeby 1 wylecial |
|
Post #7
23 Mar 2006, 13:09
QUOTE(Szwagier @ Mar 23 2006, 01:15 PM) 2. listonosze sa krasnalami - unknown entity [right][snapback]13456[/snapback][/right] A poco idziesz do listonosza jak masz mailboxa ? 😛 |
|
Post #8
23 Mar 2006, 16:36
gareon tak wogóle ta poczta działa czy nie 😛. Bo za każdym razem jak się loguję wyskakuję mi, że mam pocztę nieprzeczytaną a jak ide do skrzynki to nic tam nie ma ^^.
PS: To nie krasnale tylko gnomy takie jak są np. w Gnomeregan ^^. Patrzyłem na modele 😛 |
|
Post #9
28 Mar 2006, 21:25
Poczta dziala, ale mozna by powiedziec z pewnym opuznieniem.
Chcialbym prosic ktorego z GMów aby zmniejszyli zasieg widzenia moobów, to jest karygodne, nie da sie grac po prostu:) Naprawde jest to okropnie uciążliwe więc jeśli byli byście tak łaskawi to ZMIEŃcie to (mowie to w imieniu swoim i moich kumpli 😀) Nie chce sie czepiac ale respawn tez jest maskrycznie szybki a ponoc mial byc dlugi ze wzgledu na expiarzy 😊 |
|
Post #10
29 Mar 2006, 20:49
moby maja dobra widocznosc zmienia sie to ze wzrostem levela im masz wiekszy level tym mniejszy zasieg widzenia moba a ja k mas zbodaj 8 leveli wiekszy niz mob to on cie nie atakuje... co do resu mobow poczatkowe moby 1-20 maja osc szybki respawn potem juz nie jest tak szybki... zreszta powiedz mi najpierw kto to expiarz i co mu ma zrobic to ze mob bedzie sie dluzej respawnowal, bo jezeli chodzi ci o zdobywanie expa to nie z mobow tylko z zadan jest 80% jak nie wiecej doswiadczenia 😊
|
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |