|
Post #1
24 Mar 2006, 19:37
Drogie Panie i dordzy Panowie
Chcialbym Wam bardzo serdecznie podziekowac za ten jakze ciekawy i mily ( w wiekszosci ) czas spedzony z Wami na Mrocznych Wrotach. Na mnie niestety przyszedl czas...czas zakonczenia tej jakze fantastycznej przygody. Byl to moj pierwszy i najprawdopodobnie ostatni serwer WoWa. Jestem uradowany ze moglem poznac ten swiat w tak doborowym towarzystwie, bylo to dla mnie naprawde swietne 😊 mam nadzieje ze i Wam podobalo sie granie z tym zielonym glonem 😉 Dziekuje rowniez ekipie MG Mrocznych Wrot...bo mimo to ze czasami sie "sprzeczalismy" byly to naprawde swietne chwile moich przygod z Wami. Dziekuje Wam za te godziny swietnych wypraw, imprez, pojedynkow...dziekuje Wam za okazana mi pomoc i rady. Zycze Wam zeby ten serwer dorownal oficjalowi, zeby gralo sie Wam swietnie, i zeby MG mieli wiecej czasu ( a mniej roboty ) dla Was i dla siebie samych. Nie byla to dla mnie latwa decyzja.....ale podjac ja kiedys musialem. Moze odwiedze Was czasami na mIRCu zebyscie o mnie za szybko nie zapomnieli 😊 Bywajcie w zdrowiu, chwale....a jesli macie odejsc zrobcie to tak zeby Was wszyscy zapamietali i slawili Wasze imie po wsze czasy. Warchief of the Darh Horde Zaagh Bywajcie Zdrowi Przyjaciele |
|
Post #2
24 Mar 2006, 19:39
DLACZEMU??
|
|
Post #3
25 Mar 2006, 00:50
niom ;(
|
|
Post #4
25 Mar 2006, 08:04
Sami Wielcy ludzie odchodza.... 😢
|
|
Post #5
25 Mar 2006, 12:50
Nie tragizujcie 😉
macie jeszcze wielu wielkich graczy ^^ ( ja do takowych nie nalezalem 😉 ale dzieki ^^ ) licze jednak na to ze keidys sie jeszcze spotkamy i spalimy jakas wies 😊 ewentualnie stoczymy jakis wspanialy boj 😊 |
|
Post #6
25 Mar 2006, 12:50
ja sie rowniez odchodze heh..
fajnie bylo ale teraz to szkoda gadac.... zmiany na serverze i ludzie z iq ponizej 50 to nie dla mnie.. nie chce mi sie klucic non stop z doroslymi dziecmi.. pozdrawiam cale DH.. a wrogom moim i mojego klanu kij w oko rozpalonym koncem. o! 😛 nie chce mi sie rozpisywac wiecej bo zaraz bedzie bluzganie danio albo jakiegos innego dziecka 😂 powodzenia w prowadzeniu servera ekipie Mg(GM) 😂 a pozatym bez brata nie gram 😊 Edited 😊 jeszcze zobaczymy jak to wszystko bedzie 😊 moze sie troche sprawy ułoza i wrocimy ? 😀 😎 😊 |
|
Post #7
25 Mar 2006, 15:44
ja wam dam uciekac , no no, 😳
😊 w kazdym razie zycze powodzenia i powrotu 😂 |
|
Post #8
25 Mar 2006, 16:04
To jak wszyscy to pisza to ja tez
Fajnie sie gralo '' ALE KIEDYS'' teraz to jest jeden wielki balagan i nie wiem czy jest sens grac dalej.Pozatym zmieniam prace i caly dzien mnie nie bedzie. Szkoda troche bo duzo fajnych ludzi tu bylo: DEMON I VICE ( gralismy prawie od poczatku razem) potem TOMO LEE DARTH WAZII KEAL DANIO i inni (nie pamietam juz imion bo sporo ich bylo) Niestety nie chce mi sie bawic w jakies smieszne rzeczy! Denerwowac sie w grze i takie tam. Mmam nadzieje ze bedze sie wam gralo fajnie jak kiedys, pozdrawiam GM( szczegolnie VERSUSA ''najlepszyGM '')noi oczywiscie KET To chyba na tyle. POWODZENIA |
|
Post #9
25 Mar 2006, 16:08
Gildur no szkoda ze odchodzisz fajnie sie z toba gralo 😊 ale w kontakcie pozostaniemy chocialzby na gg 😊
|
|
Post #10
25 Mar 2006, 17:11
Haloo to moje pozegnanie byc mialo..a widze ze koncert zyczen sie robi 😉
normalnie focha strzele chyba ;p |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |