|
Post #1
26 Mar 2006, 19:20
Długo się do tego zabierałem ale w końcu postanowiłem się z wami pożegnać. Zacząłem grać na tym serwie w listopadzie było naprawde super git serwerek wogole wszystko gites. Później chciałem odejść ale hotshot mnie powstrzymał swoimi planami o Kulcie Thgazgasza i chwała mu za to bo grało się naprawde super. Dzięki Hot za wszystko jestes lajtowny ziomek tak samo jak Gord i Sakateka. Tak Sakateka hehe tak tępego trolla to ja nigdy nie spotkałem byłes nawet głupszy ode mnie bo ja znałem 3 litery a ty tylko 2 😀 .Później był miesiąc przerwy i zaczęło się od nowa wpierw podróżowałem po swiecie Pawahtuunem później Lorelai ale było coraz gorzej i gorzej im wyższe lvle ludzie mieli tym bardziej chcieli mieć jeszcze większe. Gmom odechciało sie robic eventow mozna powiedziec ze spoczeli na laurach. Dobrze że poznałem pózniej swietna gildie a mianowicie Dark Horde. Szacunek dla was chłopaki bo przez miesiąc mysleliscie ze jestem dziewczyna hehe. Pozdro dla Betty'ego, mój ty czołgu hehe, oczywiście dla Zaagha który chyba jako jedyny wiedział że jestem kolesiem bo mi sie raz o 4 w nocy wymsknelo ale to monitora ju znie widzialem. Oczywiście pozdro dla Urchunka i jego seksownych kopytek i ogonka gdybyście mieli okazje je zobaczyć 😀 nie zapominajmy tez o wymionach, kolejna dziękówka za gre dla Taljina i Spiona dwóch nie tak tępych trolli 😀 i Awana. Musze jeszcze wspomnieć jak grałem na początku elfią pipą i pozdrowić Laureluviela, Fereanura, Avera i Shadowlady, trzymajcie się.
Nie wiem czemu postanowiłem odejść myśle że spowodowane to było postawą niektórych graczy i gmów. Fakt mogłem to olać i grać ale ja tak nie potrafie. Teraz napisze coś o każdym mg będą to tylko i wyłacznie moje przemyślenia i prosze sie nimi nie kierować. IPKISS - admin który zawsze starał sie coś zrobić i poprawić i z którym naprawde dało się pogadać. Miał tam pare wpadek ale nie było az tak zle. KEt - no i tu będe miec problem gdyż przypomina mi sie że KEt stworzyła mi konto w 5 minut i byłem naprawde zdziwiony że tak szybko wszystko załatwiają. Ale pózniej wszystko sie zmieniło widać że im sie juz troche nie chciało no ale przeciez maja tez swoje prywatne zycie. Nie podobało mi sie to że KEt bronila swoich kumpli w sytuacjach w których mogliby oni dostać nawet bana. Ostatnio też coś za często unikali z Tomo tworzenia kont no ale to juz nie jest moja sprawa. Tomo - no cóż pamiętam że napisałem kiedyś na niego skarge bo mnie wkurzył, denerwował mnie też kickowaniem z irca dla zabawy i niektórymi tekstami. Myśle że nie miałem z nim nigdy dobrych kontaktów. Gareon - ten pan trza przyznać ma łeb do skryptów ale lubi sobie jaja porobić z graczy np. kiedyś wcielił sie w postać kumpla który siedział w knajpie z innym znajomym i mówił w jego imieniu że go kocha i pokazuje serduszka nad glową no bez jaj gdzie tu klimat. Ale jeśli chodzi o mnie to miałem z nim dobre kontakty. Temp - ten to ma już totalny łeb do skryptów i jego to naprawde szanuje chociażby za to że ostatnio zorganizował turniej, wyszło mu jak wyszło ale robił sam pewnie nikomu nie chciało sie dupy ruszyć żeby mu pomóc. Versus - no musze przyznać że przez długi czas siedział na koncie mg i pomagał graczom za to plus dla niego, ale niestety w niektórych sytuacjach nie potrafił trzymać język za zębami. Darkzax - jego to prawie nie znałem gdyż pojawiał sie naprawde rzadko, ale jak już byl to robił na serwie naprawde swietne rzeczy. Myśle że to już koniec z deczka się rozpisałem no ale trudno napisałem co chcialem. Pozdro dla wszystkich 3mcie się i spróbujcie przywrocic serwer do czasów świetnosci z listopada czy grudnia. Papa może sie jeszcze spotkamy w świecie WoWa. |
|
Post #2
26 Mar 2006, 20:02
Hail XENO 😊
i na tym pewnie Dark Horde juz sie skonczy 😊 zostalo nas tam jeszcze na serverze kilku ale to juz nie to samo bedzie 😊 bez Urchunka Xeno Zaagha Awana.. nie.. to juz nie to samo.. nie ma do czego wracac.. Powodzenia Xeno spotkamy sie jeszcze 😊 jak cos gg 3741950 😊 tylko sie przedstawiac 😛 i nie spamowac bo 🙂 |
|
Post #3
26 Mar 2006, 21:32
i Ty brutusie...(xeno hehe)......
Kurde na kogo ja bede polowal..... No ta reszte co ucieka na sam widok,,,,,,,,ech....... Zlapie cie kiedys na realu....hehe Zle sie dzieje...oj zle.. Z szacunkiem mortido |
|
Post #4
27 Mar 2006, 10:39
XENO!!!!!
Nie no szkoda że odchodzisz..........juz prawie nie ma tej ekipy z listopada..... a gralo sie tak.....zaj************* poczynajac od Altara az do Mrocznych....... Ale moze sie spotkamy jeszcze i zrobimy jaks poijawe.........jak kiedys w SW...hehe 😀 Laureluviel... |
|
Post #5
29 Mar 2006, 10:55
ehhh..zegnam.. MOrtido ma racje..nie ma juz kogo porzadne zabijac 😛
QUOTE(mazi666 @ Mar 27 2006, 11:39 AM) Ale moze sie spotkamy jeszcze i zrobimy jaks poijawe.........jak kiedys w SW...hehe 😀 Laureluviel... [right][snapback]13762[/snapback][/right] Nie przesadzaj z popijawami...tak jak przed resem 😂 |
| Archiwum Mroczne Wrota • tylko do odczytu • 2026 |