📦 Tryb tylko do odczytu – prywatny serwer RPG-WoW «Mroczne Wrota» (~2006 r.)

Odejście z powodu problemów z serwerem i gildią
« Wróć do forum  •  6 post(ów) w temacie
szu
Post #1 26 Mar 2006, 21:19
Ja też powiem pa. Nie chce żeby było to jakieś specjalnie długie pa, niech to będzie po prostu pa! Powiem jeszcze, dlaczego mówię pa.

Napisałem opis… założyłem konto… po 20 minutach od włączenia serwera wchodzę do gry a tam widzę gromadę Taurenów ubijających moby i mówiących do siebie „a wziołeś już to zadanie?”, „to zadanie nie działa” z którymi próba nawiązania rozmowy była skazana na porażkę. Potem padl serwer i zaczęło się przechwalanie się na ircu, który już maja lvl. I właśnie, dlatego mówię pa.

Dodatkowo DH się rozpadło (pozdrawaim wszystkich kumpli z gildi)😢(((

Nie mam zamiaru oceniać gmów gdyż nie jestem od tego. Powiem jeno żeby garnek nie wpisywał pod ten temat żadnego durnego posta :]. Reszta jak chce…

Pozdrawiam wszystkich klimatycznych graczy (nawet elfie pipę, jeżeli oczywiście jest klimatyczna). Nie będę wymieniał po kolei gdyż to miało być końcu krótkie pa!

PS. Będę czasem zaglądał na irca 😊

PS 2. ni ni NI!!!!
Post #2 26 Mar 2006, 21:23
a ch(o/ó)j z toba 😀 baju baju zegnaj przyjacielu podrozy pamietne wyprawy na duzego zwierza sie skonczyly a przeszlosc zginela... nic juz nie powroci nie bedzie jak dawniej hlip hlip zegnaj!
Post #3 26 Mar 2006, 21:29
Kogo ja teraz bede scigal........

ech....

Zle sie dzieje....ale o tym "kliamcie" to ja cos wiem...
wszedlem na 5 min a tu slysze.....
"gdzie tego questa oddac trzeba"....ech......

no nic
Zle sie dzieje.....

Z szacunkiem
Mortido
Post #4 26 Mar 2006, 21:39
//-------------------
// Durny post :P
//-------------------
Post #5 26 Mar 2006, 23:32
no krowko 😊 trzymaj wymionka w gorze i zyj 😊

"PA" 😊
Post #6 29 Mar 2006, 10:51